Tuesday

image description
Blev en tripp till underbara göteborg denna soliga tisdag med världens bästa och finaste mormor:)
Det var balklänning som stod på inköpslistan och jag fick med mig en fin pärla hem. Så skönt att ha det avklarat.. Nu väntar jag bara på att min studentmössa ska anlända och att hitta en studentklänning också. Studenten närmar sig verkligen med stormsteg! Nu är det dags för en PW med Idis och sen avslutar jag denna tisdag med 3 timmars isrevyträning, puss!

Fan vad vi är grymma!

image descriptionimage description
image description
Var bara tvungen.
Känns så skönt att vara någolunda igång med träningen nu och att det faktiskt är roligt att träna.. Hade dock inte gått lika bra utan min workout mate Lajsssi♥, det måste jag ändå säga.
Åh så bra det känns nu när man kommit hem efter ett brutalt jobbigt pass på gymmet. Den känslan är helt underbar! Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng, wonderful.

strike a pose

Uppgång tidigt för en heldag i Mstads ishall för dömning. Trots en lång dag var det riktigt roligt och gick super bra. Sen blev det en helmysig kväll hemma hos Pepita där det väntades god mat och en massa tjöt med några härliga tjejor. Men med klockan ställd på 7.26(6.26) så blev det en tidig kväll för min del. Med en lyckad dömning idag också återstod inget annat denna kväll än en vända till Tibro ishall för isrevyträning. Nu är det en trött Louise som sitter och snart somnar med datan i knäna.. Blir sängen istället för att gå loss på boggan med alla studenter, kommer känns väldigt bra imorgon bitti iaf haha! Så godnatt bloggen

Årets första grill

Gjorde min första dag på colorama i Hjo idag som gick väldigt bra men fy så mycket det är att lära sig... Sen brummade jag hem till systrarna Jarlhed där grillning stod på schemat. Årets första dessutom, åh så man saknat det och åh så trötta vi kommer vara på det efter denna vår/sommar och om vädret håller i sig kommer det bli många cozy weekends med grillchillidill framöver, love it. Nä, jag borde lagt mig för längesen, väntas uppgång tidigt imorgon för en heldag i mstad, Så godnatt bloggen ♥

Summerfeelings

Vaknade upp imorse med strålande solsken utanför fönstret ,hela dagen startar lixom bra då och jag blir på toppen humör direkt. Väl hemma efter skolan var det ombyte som gällde och sen bänkade jag mig ner på balkongen i shorts och linne med massa sommarplågor i öronen och drömde mig bort till ayia.. what a feeling!
NU är jag precis hemkommen från ett spinning/styrka pass och dröjer inte länge innan jag däckar i sängen.. Godnatt fina ni♥

Hello sunshines!

Hemkommen från skolan gick jag ut och satte mig i solen för att plugga lite inför morgondagens prov men ja slutade ju inte riktigt så då.. Hoppade sen i träningskläderna och tog mig ner till gymmet för att svettas en timma på spinningcykeln och det gjorde jag minst sagt sen körde vi igenom styrka en snabbis innan vi helt döda lämnade gymmet för idag. Nu ligger jag här i sängen och försöker komma på ännu en ursäkt till att inte ta fram marknadsföringsböckerna men finns inte många utvägar nu lois, dags att studa!


Good night!

Kom hem efter skolan helt dötrött men så beslutade jag och lisi oss för att övervinna denna trötthet så drog till gymmet och blev fy helskotta vad vi körde och vilken energi vi fick. 40 min pw, löpning 20 sen styrka i över en timma.. Satan i gatan vad gött det kändes när vi gick där ifrån! Kvällen har jag spenderat hemma hos M&M som hade gjort räksallad och nybakta tekakor när jag kom dit, satt inte fel efter träningen:) efter det så blev det yatzy efter yatzy  med momo och som vanligt glömmer vi alltid bort klockan.. Men nu är jag hemma och det är dags att krypa ner i sängen. Godnatt bloggen♥

Never back down

Ja då var även 6 timmars isrevyträning denna söndagen gjort.. Tog verkligen emot något att lämna soffan förut!
Nu är det endast förflyttningen från sängen till soffan för mig som gäller och kika klart på never back down som jag förövrigt är helt galet kär i, den filmen går in i min kategori "Går ej att tröttna på" filmerna. Sov gott sen mina vänner♥

Lördag, it is.

Då jag och min vän alltid lyckas vara ute i sista sekund så blev det varken bloggning eller mycket tid för något annat i veckan. Dagarna har bestått av skola, inlämningar, förberedelser inför tal om vårt företag och på det allt inför mässan,montern osv.. I början hade vi verkligen ingenting på vår sida, alla våra dokument och powerpoints försvann, kan lite lätt säga att jag var nästintill gråtfärdig när vi kom till skolan på torsdagen och insåg att nä ingenting har sparats... Men tillslut fick vi till både vårt tal och montern blev klar och vi var redo för mässan!
Bjussar på lite halvtaskiga mobilbilder från gårdagen.
Sen lite sådär oplanerat och spontant hann jag knappt komma innanför dörren innan det var dags att åka in till skövde igen och korka upp inför en utekväll. Oh shit vad kul jag hade det märks idag vill jag lova.. Vi gick loss inne på glädje, drack gott och hade riktigt bra sällskap. Nu bakishäng i soffan!

Wednesday

Förberedelserna inför mässan i helgen är i full gång, detta kan bli en lång kväll...

Kanonkväll!

Kvällen levererade först en underbart god födelsedagsmiddag för Julia&johanna innan vi satte gasen i bott tillbaka till tibro och "kohagen" för att fira våran lilla ronjis som fyller 18 idag♥ Där blev det många skålningar och självklart mello i bakgrunden innan vi drog oss ner till city, millners och jukebox. Riktigt bra drag var det! Nu ska jag däcka i sängen efter 4 timmars isrevyträning... Godnatt bloggen!

It's saturday, party people.

Underbart att se vårvädret igen. Började nästan gråta när jag såg att det kommit snö häromdagen..
Så efter jobbet tog jag mig en tjugominutare och en liten pw, mycket skönt. Nu är det snabba puckar som gäller! Det är mycket som står på schemat ikväll, vet knappt själv hur vi har tänkt att hinna allt detta.. Och plus det är det mellofinalen, herrejisses.. Som ni förstår finns det inte en chans att jag tänker missa den såå den kommer vi eller iaf jag&bästis skåla till ikväll!

Dammmmmn it!

RIHANNA kommer till Peace&Love.... Och jag kan inte åka dit!
Skulle åka dit igen och bo i allt skräp, i tält och bajamajorna bara för att få se henne igen, no kidding! Avgudar verkligen den här tjejen. Och live, jisses, går inte förklara hur bra hon är live. Man får gåshud bara man tänker på det... åhhhhhhh♥
Ölkubb är SÅÅÅ P&L.
Var tvungen att kolla igenom bilderna från förra året. Vilket minne att ha med sig och när man kollar tillbaka såhär så minns man hur sjukt kul vi faktiskt hade.

Onsdag 7mars.

Alltså Blair Waldorf vad är ditt problem.. Lonely boy, seriöst? Och på det är det tydligen uppehåll av GG till 2 april. Nu när jag precis kommit ikapp kan jag ju knappast börja kolla om igen, det vore lite FÖR nördigt även för mig tror jag.. Så vilken serie ska betas av nu tro? Ligger här nerkrypen under täcket, helt igen korkad av förkyldning så hade verkligen behövt några nya ggavsnitt! Menmen, får bli det nya OTH avsnittet nu som sägs vara sjukligt bra, det återstår att se.

Let's face it boy, it wasn't meant to be


Hade en mysig mellokväll med min bästa I innan vi insåg att partyhumöret började komma fram, det va ju trotsallt lördag? Så vi korkade upp och körde en spontanutgång. Vi var nog överallt igår innan vi tillslut hamnade dansandes på boggan! Gaaaalet, vad kul jag hade igår. Nu ligger jag här i sängen hyfsat sliten efter några för få timmars sömn, det där med efterfest alltså.. Dags att sätta på lite GG, puss vänner!

Fredagsmys

like you girls very very much!

100 dagars!

Igår firade vi att det var 100 dagar kvar till studenten, DAMMMNNN IT vad fort tiden går?
Men vilken kväll vi fick..Shit vad vi dansa och shit vad kul vi hade!
Resulterar i trötthet och fotont från klackisarna idag vill ja lova.. Nu ligger jag här med min idis brevid och kikar gg, tacka vet jag att läraren va sjuk och vi nu istället börjar 13.15 ist för 11.35, vissa har det rätt gött såhär 99 dagar kvar till studenten!
Lägger in denna bilden bara för vi är så otroligt snygga på den he he..

RSS 2.0