dunder och brak

tyckte ni också det var lite läskigt med åskan förut eller.....
själv var jag helt livrädd och så var man på jobbet och det kom blixtrar&buller hela tiden, väldigt oskönt!
men nu har solen tittat fram igen, konstigt det dära.. så jag ger mig ut på en inlines tur idag igen, pussss♥

sun is up

idag var det brännboll som stod på schemat!
tajmingen med att det dåliga vädret skulle försvinna passade ju perfekt, solen stack fram och stekte verkligen på hela dagen! hela 26 grader, riktigt schteeeeeek!
så kort brallorna och brillsen åkte på, härligt med lite sol nu när skolavslutningen närmar sig. hört att det bara är 10 dagar kvar idag, eller ja 375 var det för dig louise... KUUUUUUL!
gick ju så bra för oss i brännbollen så vi avslutade det hela med glass på yster!

i made it!

imorse hoppade jag på bussen mot skövde för att ha min första körlektion!!
och gick verkligen super bra, förutom dom tre kärringastoppen,... haha. vill faktiskt bara ut och köra igen, bra att motivationen är uppe igen ;)
sen efter både skola och jobb mötte jag upp min vän marie för inlines åkning, SHIT säger jag bara. vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon haha, as jobbigt alltså. sen avslutade vi det hela med en solning, perfekt!
nu ska jag hoppa in i duschen sedan tagga brännboll imorgon! GO SP2A!!!
godnatt mina vänner ♥
fin fina vän!

life as we know it

jag och min ida hoppade på bussen och gjorde en shoppingrunda i skövde, fick med mig några kassar hem iaf!
sen slutade vi i min säng med filmen "life as we know it" med katherine heigl och josh duhamel och HUR SNYGG är inte han då eller... jisses, ge mig!
och filmen kan vart den bästa på länge, ett måste att se gott folk.
nu väntar jag på att maten ska bli klar, grillat står på menyn! mumsssss

the wedding

har glömt att berätta för er om förra helgen då vi satte bilen mot halmstad och tylösand!
det var nämligen så att vi åkte ner dit för att pappas syster skulle gifta sig, lite smygbröllop :) och det var riktigt trevligt måste jag säga.
själv hade jag ju panik dagarna innan för jag inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig (like always) och åkte in till skövde och prova så mycket klänningar jag aldrig provat... usch så jobbigt det var! och inget fanns det heller... tror nästan man får börja leta balklänning snart asså, haha ! okej kanske lite tidigt men ändå.
egentligen skulle jag vilja sova för är galet trött efter gårdagen men kan inte somna om så ist slänger jag ut lite bilder till er! hörs senare♥
fina f&f
mina söta kusiner
bästa lillebror!
bästa syster
underbara mamma och pappa får avsluta♥

den bästa dagen-in styles feat kerima

yeaaaah det är fredag, hur underbart ?
var en tung uppgång imorse hade hellre legat kvar i sängen, den var extra skön idag när man ska upp sådär tidigt men hurtiga var vi och gav oss ut på en pw.
nu sitter jag i skolan och ska fortsätta med min bokredovisning sen blir det jobb och solning så får vi se vad denna fredagen har att erbjuda :)!


en grym låt som man kanske skålar till i helgen, vem vet ! puss ♥

good night

haft en superduper mysig kväll!
tog min vän i handen och promenixade bort till marie där hon hade lagat underbart god mat och en massa tjöt som vanligt♥ sen slängde jag och ida på oss dojjorna och tog en PW innan vi slutade upp på solhaga för lite solning!
men nä inte för mig, för växelmaskinen ville inte växla så ida sola och jag var sur och tog en pw medan jag väntade på henne.... riktigt kul!!
och imorgon är vi inte sämre än att vi ställer kl på 6 och sedan ut på en pw! godnatt vänner:)

underbara torsdag

guuuuud vilket underbart väder !
och klockan är bara halv 1 och vi har slutast, HUR GÖTT?
hela dagen har bestått av inställda lektioner hit och dit så blev någon timma ute i solen förut och nu var alla hela eftermiddagen inställda, så istället hoppar jag i jobbkläderna och drar ner till yster och kränger lite glass, känns som det är väder för det idag :) hörs ikväll vänner ♥
TAGGGGGA PEACE&L !

är just nu i systers händer...

tror jag har tappat eller nä mitt hår har slitits av de senaste 2 timmarna... håret bara föll ner brevid mig och ont som bare den har det gjort också !
jo det är nämligen så att min älskade syster var så snäll och skulle göra slingor på mig, började bättre än väntat och sen ..... haha! jag satt och skrek och hon låg halvvikt på golvet av garv, bra kombo ;)
nu sitter jag med gojjan i håret och hoppas på att få skölja ur det snart och se resultatet, kan sluta hur som helst!
men tack sis för du hjälpte mig och håller tummarna för att det blir bra nu  ♥

the blue one

hej mina vänner!
har precis kommit hem från jobbet och ska snart sätta fart med lite plugg, för imorgon väntas ett feting svårt matteB prov.. sådär lagom kul, så kanske ger mig ut på en PWrunda sen för att rensa huvudet från alla funktioner, kvärde hit och mvärde dit ungefär.
annars då? jo gårdagen spenderades i kbg tillsammans med min bästa vän där vi även gjorde en sleepover♥
efter god mat, BB och en massa tjöt så somnade vi väldigt skönt!
nä dags att sätta igång lois, ha en bra kväll! puss på er :)

söndag 22 maj

nu var lois hemma i tibridge igen! har haft en riktigt mysig helg på västkusten,i halmstad.
åkte dit tidigt igår morse och spenderade hela dagen i tylösand med lite släkt och avslutade med middag på tylösand/gessle hotell!
riktigt mysigt och skönt, men nu ska löpardojorna på och möta upp min bästa vänn för en PW och en solning på det :) hoppas ni haft en finfin helg♥
jag och bästa lillebror !

friday

hej mina vänner!
har precis kommit hem från ida holmbäck som stod för fredagspartajandet idag :)
blev en mysig och trevlig kväll, men slutade dock tidigt för mig för imorgon bitti sätter vi bilen i riktning mot halmstad! tack för en trevlig kväll allihopa ♥ godnatt!
jag och min söta sara !!
hinner eller nä orkar inte lägga in dom andra nu.. är föööör trött för det haha. så det får bli på söndag när jag kommer hem, pusssss<3

en riktigt bra dag!

kan fortfarande inte riktigt förstå att vi pallrade oss upp så tidigt imorse och körde en pw runda på 1,5 timma I REGNET dessutom... helt pissevåta när vi kom hem var vi, sådär kul! men shit vad hurtiga vi va, får bli fler gånger lisi :D
sen efter skolan tog jag min bästa vän i handen för att åka till skövde för lite shopping, slutadade med några påsar rikare, var egentligen ute efter en klänning men blev allt annat än det.. och det var ett enda springande på oss två idag som vanligt, hann inte ens med hälften av det vi tänkt men så kan det gå ! shoppingturen avslutades iaf lugnt på pims med en iste, mysigt♥
nu har jag precis kommit hem, har vart ute och övningskört !!
körde ända till igelstorp idag, var tillochmed uppe i 90km/h haha lite ballt :D.... nä men idag gick det faktiskt riktigt riktigt bra så det var skönt !
har verkligen tagit tag i många grejer nu, både träning och körkortet.. bara fortsätta såhär nu lois :D
dags att dejta sängen nu, godnatt bloggen ♥

18 maj

denna onsdagskvällen erbjöd powerwalk och solning med min bästa vän♥ vilket var riktigt skönt!
och kvällen avslutas med en kopp te och naturkunskapsböckerna i andra handen.. och sen blir det hoppa i säng tidigt för imorgon bitti står klpå 5.50 och då ska jag och lisi ut på PW! så godnatt mina vänner, hoppas ni haft en bra dag :)

good night

klockan är över 10 och det är fortfarande inte mörkt ute, ett bra tecken på sommar..
det enda som fattas är bara den där nedrans solen som måste komma tillbaka så vi inte blåser bort eller drunkar i allt regn! vore ju inte fel att bli lite brun heller... känns som det är jag som är solen just nu och springer omkring och bländar alla så blek känner jag mig, inte okej! nä nu ska jag krypa ner i sängen till den här underbara låten, godnatt mina vänner♥

en månad kvar!

louise nu måste du börja ta tag i grejer här livet !
körkortet ? vad hände... skärpning! nu är det inte långt kvar till den dagen, så nu måste jag börja att köra mycket så jag hinner tills september, jag bara ska ha det där nedrans körkortet då.. punkt slut.
träningen? var ju riktigt igång där någon vecka innan vi åkte till belgien men sen då gick jag och blev sjuk och där var den träningen slut! så nu vill jag bli frisk och då menar jag NU så jag kan börja köra flitigt på gymmet igen..
pluggandet? ja hur vore det att faktiskt plugga till proven i skolan.. rätt smart skulle jag vilja säga, bara en månad kvar IDAG! hur jävla underbart eller ? kan nog vara ett av det mest efterlängtade sommarlov någonsin..
(bilder från 08 och 09 som väcker många fina minnen)

då var det måndag igen

dåligt med updates nu men denna veckan har jag verkligen fullt upp... alla lärare ska slänga in massa prov nu såhär i slutspurten och sen blir det mycket jobb så då kommer inte bloggen vara prio nummer ett,tyvärr!
och vet ni vad,idag fiick vi våran mjukglass till systeryster eller lillstrumpa som glassbaren/creperian heter. Så nu har vi världens bästa mjukglass i tibro, lite kryddat kanske men den var verkligen galet god! så nu hoppas jag att ni kommer och köper lite glass av mig i sommar ;)
nä nu ska jag försöka slänga fram ekonomiböckerna innan jag somnar, känns kul att alla är på krogen idag och slår klackarna i taket och firar 25 dagars medan vi firar 390 dagars med att plugga... godnatt vänner♥

invigning

då var första doppet i grannarnas nya jacuzzi gjord!
fy satan vad skönt det var, suttit där i 2,5 timma nu hur underbart som helst verkligen.
mamma och pappa tycker vi också borde skaffa detta nu eller pool iaf ;)... haha
nu ska jag hoppa in i duschen och sen kika hockey-vm. kom igen nu sverige!

Söndag

hej på er mina godinar!
hade planerat att sova jätte länge idag men vaknade istället vid 8 helt klar vaken..
så satte på filmen "no strings attached" med min man i huvudrollen! den var faktiskt bra men trodde nog att den skulle vara ännu bättre men helt klart sevärd.
sen åkte nästa film på hundtricket haha. asså vilken underbar film eller, hade glömt av hur bra den faktiskt va! kommer ihåg på varje konståkningsläger i mariestad (alltså typ 8 år sen) såg man den verkligen varje dag...
man blir ju lika kär varje gång alltså! nä nu är klockan mycket dags att förflytta sig från sängen kanske, eller vad tror du louise ? hmm ja dags för mat !pusss♥
några bilder från igår!
ledarna efter hälften av rösterna!

så går det om louise och ida får bestämma!

(bild från aftonbladet)
HALLLLLÅ , EN TREDJE PLATS ?!??!?! och en ledning hela första halvan av rösterna, hur galet bra eller ?
har haft en toppen kväll först med mina saknade brudar maya,felicia,ronja och olivia! och tog oss sedan vidare till ida/sofia för lite umgänge med härligt folk som avslutades i soffan helt galna framför tvn :D eller jag och ida var det väl som var galna... haha. nä det var riktigt bra, synd att det inte blev en första placering men om man jämför med dom senaste åren så hade ju en 10 placering varit bättre än bra! och nu blev han 3a. och SÅ nära 2an, 4 poäng lixom.. varje gång idilois får bestämma den som vinner så går det bra! fortsätt så sverige haha! jajaaa, sluttjötat om det för antar att ni inte är lika stora nördar som oss så ni har nog inte ens läst detta inlägget men är men en jarlhedare/sanströmare eller lindkvistare då är melodifestivalen en TRADITION!
nu ska jag sova, hoppas ni hade en toppen kväll♥ puss

otursdag ?

att fredag den trettonde skulle vara en otursdag.. hell no!
min dag började bra och har bara blivit bättre och bättre :D
känns så roligt nu för har så galet mycket jag ser fram emot nu och en sak av dom är
PEACE AND LOVE 2011! bokat och klart, HUR GALET ? redigt galet.
vet inte riktigt vad som hände där.... ida har vart på och tjatat på mig sen ett halv år tillbaka konstant om att det var något vi bara var tvugna att göra men jag har tvärnekat det, de där med att sova i tält, sunkigt och äckligt ja ni vet... men sen skrev en liten filur vid namn kristine och präntade in i mitt huvud att vi lever bara en gång, och alla säger att det är de bästa dom gjort på hela sommaren så varför inte vara lite spontana? så nu har jag och min bästa vän ett nytt äventyr att se fram emot! och NU är jag taggad till tusen! detta kommer bli grymt det känner jag på mig, så nu går jag och lägger mig med ett leende på läpparna och taggar jobb i morgon bitti ! godnatt godingar♥
härligt fredagsmys med min bästa och våran film mamma mia !

fridayyyyyy

hej godingar!
idag är jag på benen igen, skönt! så pallrade mig till skolan imorse och är redan hemma, jo för våran lärare som vi skulle ha dom två sista lektionerna  var sjuk så dom blev inställda OTUR... haha, ingen var gladare än oss!
nu ska jag kika något (eller några) avsnitt av solsidan, plöjde hela säsong ett igår och hade verkligen kramp i magen av skratt blandat med hosta, "tjeeeeenare mannen, ovster här" hahaha hjälp asså... sen är det dags för jobb! hörs ikväll♥

haba haba

blir ännu en dag hemma.. börjar bli trött på detta nu, finns ju absolut inget att göra förutom att nöta en massa oth eller gg avsnitt och filmer! och självklart älskar jag det men blir lite långsegt faktiskt.. så nu vill jag bli frisk nu nu nu!
iaf, ikväll är det andra omgången av semifinalen i eurovision. om ni kollade i tisdags som jag gjorde så kan det vart det sämsta jag någonsin sett. sjukt dåliga låtar och framträdanden. det fanns två stycken som jag fastnade för och det var norge och ryssland(som har ett liknande nummer som eric), men redan då skrällade det när en av favoriterna norge inte gick vidare... galet! men ikväll är det dags för eric saade, jag håller redan tummarna för honom och hoppas att inga skrällar ska dyka upp ikväll utan att han går vidare direkt !

gör väl som alla andra

inom den närmaste timmen kommer varje statusuppdatering på facebook lyda enligt, fyfan vad det regnar ute, ser ni vädret eller jag trodde sommaren var här nu.. ja något liknande! och man kan ju inget annat än faktiskt dela med sig av detta man blir ju så galet arg när vädret vart så himla bra nu det senaste och det var tillochmed strålande solsken för någon timma sen men hepp nu skulle tydligen åska och regn komma.... men efter regn kommer solsken så får väl hoppas att det inte håller i sig allt för länge :) nu ska kika en film, för det har du säkert inte redan gjort hela dagen louise ? jo det är precis det jag har.. men är man sjuk så är man :( nu blir det krypa ner i sängen med en bra film och en alvedon eller två, så ser min onsdagskväll ut. pussss♥
bild på mig och min goding sara, självklart kommer bilden från belgien då det var strålande solsken hela veckan! då trivdes vi :D

onsdagmorgon

godmorgon mina vänner!
ligger just nu nerstoppad i soffan tillsammans med systermin som också har gått och blivit sjuk...
mådde bättre igår kväll men när jag vakna i morse var det sämre igen :( så blir en hemmadag till med massa filmer och serier. igår kikade jag på filmen black swan, den var faktiskt bra men ändå lite knepig och slutet fattade jag inte riktigt men absolut sevärd..
menmen nu ska jag och syster kika på "min låtsas fru" med jennifer aniston bla. hoppas ni får en bra dag♥
jag och min bästa ! (bild från henne)

the rest of the days in belgium

godmorgon! har egentligen sovmorgon till 10 men kan inte sova...
har så ont i halsen och feber, så vaknar hela tiden. måste jag bli sjuk jämnt ? förstår inte detta, var sjuk när jag åkte till belgien blev frisk under tiden och nu när vi är hemma blir jag sjuk igen... gör mig frisk NU NU NU
så tänkte nu istället slänga in ett smakprov på mina bilder från belgien, dom flesta kommer finnas på facebook men här får ni några!

day 1 in belgium

då var första dagen gjord! suger verkligen när det är så otroligt skönt väder ute att behöva sitta inne i skola. men bara 6 veckor kvar eller bara och bara... skulle behöva sommarlov NU. så låt dessa veckor gå väldigt snabbt, ja tack! nu kommer lite bilder från den första dagen då vi anlände till bryssel.
med dessa två killar i rummet blev det ingen sömn kan jag lova er !

valborg 2011

dom senaste åren har valborg spenderats i hjo.
småtjejer som sprang runt på hjocity och drack fanta exotic mixar.. haha jo den tiden den glömmer man inte ;)
men i år så blev det ist brännboll och sedan hamnade vi i blåders/olivers stuga, en riktigt trevligkväll!

dansgolvet levererade i brygge

happiness-alexis jordan
welcome to st. tropez-dj antonie vs timati feat kalenna
give me everything - pitbull
E.T- katy perry
sun is up-inna
jag hoppas jag ska ha lite tid ikväll så alla bilder kanske kommer in ikväll !
nu är det back to reality alltså back to school, sådär sugen på det idag måste jag säga menmen...hörs senare, puss

back in T-town

bakisplanet har landat, SP2a är hemma igen!
haft en riktigt bra vecka nere i belgien, just därför det inte blivit några bloggupdates..
även om det är borta bra så är hemma alltid bäst.
kvällarna har varit helt galna, att efter skolan gå till puben och beställa in drinkar, solen skiner, inte ett moln på himlen, hög musik.. ja vi klagade inte som ni förstår.
men nu är det skönt att vara hemma, så nu ska jag in med alla bilder på datan innan det blir lite välkomst middag här hemma, ibland har man det bra alltså :D haha. hoppas ni haft en underbar vecka för det har verkligen jag haft, så tack alla i klassen för ni är så otroligt goa och alla belgare såklart! pusss♥
ankomsten till belgien.

RSS 2.0