Första och sista gången..

Ja så var det iallafall sagt. Men nä Louise och Ida tycker om skolan så mycket så vi slog rekordet och var kvar till klockan 8 idag, 12 timmar i skolan är väl inget? Herregud..
Vi satt i hela 7 timmar och jobbade med företaget, för att bli klara med häfternas sidor så vi kan skicka iväg de till tryckeriet imorgon med ändå har vi två kvar.. Det är tufft att ha eget företag alltså.
Nu hade det inte suttit fel att krypa ner till någon bra film eller typ gossip girl men istället får jag ta fram ekonomiböckerna&sätta i Rihannas nya skiva i öronen(satan vad bra den är) och plugga till prov imorgon bitti!

Det finns människor till allt, så är det bara.

Fortsätter dagen med plugg.. Nu ska jag ta med mig rättskunskapsböckerna och dra mig bort till systeryster för att möta upp några vänner för att skriva inlämningar över en kopp te. Ha en fin dag!

Lördag 26november

Idag var det en riktigt tidig uppgång då tåget till götet gick redan vid halv 8.. Hela dagen har jag spenderat i en ishall för domarutbildning, riktigt roligt och givande!
Hemgången var dessvärre inte lika rolig då det blev nödstopp på spårvagnen, och vi som hade sååå många minuter i marginal (inte) fick ta löpet igenom regnet på gatorna i göteborg. Slutade med att vi missade tåget med sisådär 3 minuter. KUL! Så då tog vi en tröstshopping. Fick med mig en fin blå skjorta och ett halsband, allt från BikBok.
Så nu är jag helt slut så blev ingen utgång för mig inte så får istället vara chaffis till mina vänner som ska ut och dansa hela natten lång. För mig väntar en sjukt tidig uppgång och ännu en dag i ishallen:)
Tröstshopping är bra shopping!

Detta är till dig

Ida Jarlhed, min bästa vän.. När jag såg att hon skulle sjunga till sin bästa vän tänkte jag att du kommer också sjunga såhär till mig någon gång i livet va?
Jag längtar redan och tänk inte på sångrösten det är tanken som räknas ♥♥ puss på dig!

vinterblek

19.14 och då klev Louise innanför dörren. Och vet ni från vad? Jo skolan. Det är faktiskt sant.
Jag och Ida har suttit i hela 4,5 timma med de våran affärsplan!! Så blir det när man inte börjar med det i tid.. Som sagt alltid såna tidsoptimister ;)
Men känns riktigt skönt att vara klart med det, ska bara finslipas lite imorgon bitti!
.
Annars då. Haft en riktigt soft och rolig dag då vi i förmiddags var i skövde för att kolla på rättegångar, kan ju inte annat än tycka att det är sjukt intressant. Sedan blev det en tripp på stan med lite goa brudar, då vi även hann in en sväng på kristina boden. Balen närmar ju sig faktiskt med storm steg!! Och jag har två färger jag fastnat för vit och blå. Men kändes inte alls kul att prova idag när man känner sig blekare än någonsin, usch. Måste verkligen se till att sola eller något alltså. Ja, där fick du en bra idé Louise. Får nog bli en tripp till solariumet nu!
Några bilder tagna från Ida som lagt ut sina alanya hmm 3 månader senare. Men som man brukar säga, bättre sent än aldrig!
Längtar tillbaka något så otroligt, åh vad bra vi hade. Och hyffsat brun var man faktiskt också...

The final

Hade verkligen glömt av hur otroligt jobbigt slutet va.Nog för jag är bölig men detta går rakt in i hjärtat som en kniv alltså och tårarna rinner ner konstant, fyy. Jag verkligen hatar olyckligt slut och detta är så olyckligt men ändå lite lyckligt. Men förstår inte vad det är med att huvudpersonen ska dö? It doesn´t make sense.. Åhhh vad jag gillar Prison break! Skulle kunna se om det igen..
Tänk att va dr. Sara Tancredi? Dreaaaaaam on!

Rutinerad ikeashoppare..

bilder snodda från min vän ida.

Jönköping och ikea.

Sov ända till 11 idag, välbehövligt efter gårdagens bravader. Sedan tog jag med min syster och åkte och hämtade upp ida för att ta en roadtrip till jönköping&ikea. Sista inköpen till rummet! 

saturday night

Jag och min idis tog bussen in till skövde och mötte upp våra goda vänner rebecca&olivia som vi inte träffat på evigheter, det får vi se till att ändra på! Så vi hade mycket att catcha upp. Startade kvällen på LaVida och där blev vi även kvar med goa drinkar& människor. Mycket trevligt!
Grattis till sebbis som lyckades få 13rätt på tipset, skål!

FAN!

Jahaaa, då kan man lika gärna sluta kolla på idol för detta året.
Fan rent ut sagt, hur kunde amanda åka ut? Hon skulle stått som vinnare i denna tävligen, så är det bara.
För nog första gången håller jag med Bard så ini den, svenska folket har bevisat det igen.. dom kan inte rösta. Att sätta amandorna på spel som är dom två bästa i tävlingen. GO BARD!
Man fäller ju en (okej, några) tårar när man ser detta..

Dansar aldrig nykter?

Blev en riktigt bra utgång igår. Vart sjuk hela veckan med feber,halsont och en sjukt jobbig hosta. Undrar helt seriöst vad det är för fel på mig? Går max 2 veckor sen blir jag sjuk igen... Jaja nog om mig och mitt dåliga imunförsvar. Så igår vad det en nykter utgång som gällde för lite omväxlingsskull!
Nyktra jag och mindre nyktra Ida hade galet kul och gick totaly lost på bogrens dansgolv hela kvällen lång, grymt!

All in baby, don´t hold nothing back.

komp lediga imorgon så vi kör väl en utgång på det tycker jag ?

Öppet Hus

Började dagen med nationella svenska.. sådär lagom kul, men 3 timmar senare så var jag klar och lämnade in min uppsats. Kändes väl helt okej.
Sen var det snabbt hem för att sedan bege mig tillbaka till skolan för att fixa med företaget. Som alltid är jag och ida såna tidsoptimister och blir klara 1 minut i sex, tycker jag är bra när det början kl18. Ja, vii hann ju iaf haha.
Så jag och min kompanjon Ida stod där och marknadsförde vårat företag och fick mycket bra respons, så roligt att folk är så positvia till det. Det gör att man själv blir ännu mer drivsam. Ska berätta en annan dag om vårat företag för nu har jag lite bråttom.. skyndaskynda lois!

part 1

Ska jag behöva vänta ett helt år till, tills part 2 släpps..
Filmen var hur otroligt bra som helst, om ni inte bokat biljetter mina vänner då tycker jag ni ska göra det direkt!
Hoppas det går fort tills den 23 november 2012!

I Edward Cullen take you Bella Swan.

Kom precis ut ur duschen och laddar nu inför biopremiären av breaking dawn.
.
Kommer ihåg första gången jag skulle se Twilight. Va hemma hos min vän victoria och sjävklart skulle vi se på film. Som vanligt tänkte jag mig en romatisk amerikansk komedi men då kommer hon med, du jag såg en ny film häromdagen Twilight, vi måste se den. Jaså? vad handlar den om?.. Hon vela lite med ögonen och börja det handlar om vampyrer. Och där satte jag stopp. Men hon fortsatte asså det är inte som du tror, det är en kärlekssaga, Jag var lika skeptisk som dig i början men min syster övertalade mig att se den och så var jag fast.
Hmm, jo tänkte jag och fortsatte leta bland mina filmer. Men då sa hon ge det ett försök. Och där startade min kärlek till Twilightfilmerna,Edward och Bella. Helt besatt och gråtandes.
.
Så har jag höga förhoppningar på denna fjärde film? OHYEAH. Som jag, VI längtat efter denna filmen! kollar trailern om och om igen. Så gör inte louise besviken...
Om sisådär en helavtimma kommer vicc och hämtar mig så måste upp och byta om nu!

En riktig slappissöndag

Efter lite hit och dit fick jag med mig min syster upp för att hjälpa till med att skruva ihop lite grejer i rummet, brukar vara bäst om jag håller mig borta från sånt! haha. Undra varför louise...
Hade sedan en riktigt god farsdagsmiddag hemma hos F&F. Söndagkvällen har spenderats hemma hos min bästa vän med filmen friends with benefits och en massa tjöt like alwayyyys♥
Nu ligger jag återigen nerkrypen under täcket och kikar beck. En lung, välbehövlig och helt underbar helg! Hoppas ni haft en minst lika bra, godnatt!

saturday night

Vanligtvis hade vi korkat upp och slutat upp på dansgolven inne på husaren.
Vi tog oss in till storstaden för att fixa present till pappi och hamnade sedan på pims en liten sväng med några fina vänner. Och där slutade utekvällen för oss denna kväll så tog oss istället hem till ida och gosade ner under täcket och slog på HighSchoolMusical.
En riktig myskväll á la idilois!

fredag 11/11-11

godmorgon vänner!
strax ska jag åka och hämta f&f för att skjutsa in dom till tåget. Sen är det gasen i bott hem för att möta upp min företagskompanjon ida, och förbereda det sista inför mässan som är i tibro parken idag!
och svar ja, självklart är det jag och ida som är med och pryder omslagen över hela tibro... haha!
ha en fin dag, puss.

tvkändisar

HAHAHA! filmen är äntligen här och jag kan pusta ut.. eller ja 3 skrikande brudar (.1,30) iförsig men tack och lov för att min intervju inte kom med, känns inte som den hade vart till min fördel!
detta var precis det jag behövde nu, ett gott skratt!

tisdag 9/11

slutade skolan redan vid 12.40 idag, alltid kortisdagar på tisdagar! så tog på mig löpardojorna, satte i bra musik i öronen och gav mig ut i spåret, riktigt skönt må jag säga.
nu ska jag möta upp idis för lite fix med företaget innan det är dags för jobb! ha en fin dag♥

ett enda kaos

efter skolan så gav jag mig otroligt nog ut i spåret!
var riktigt skönt och nu ska jag försöka fortsätta på detta hurtiga viset..
nu har jag precis målat rummet för 3 och sista gången! ena fönstret håller just nu på att täckas igen och imorgon ska tapeter beställas till den återstående väggen. Börjar arta sig nu, vilket är riktigt skönt. Få flytta in i sitt egna rum och sova i sin egna säng, no offense syster men vet inte hur mycket längre till jag klarar att dela samma rum/säng... haha!
dags att bänka mig framför tv med resten av familjen och fotbollsgalan!
vardagsrummet är just nu min garderob...

pics from yesterday.

Ligger just nu i sängen helt död och tänkte slå på lite prison break! haft ett sånt otroligt lyckat lov, ett galet lov. Skulle nog behöva en vecka till för att bara återhämta mig från detta och skola imorgon känns RÄTT långt ifrån just nu alltså...
så tack alla vänner och familjen som gjorde mitt höstlov till det bästa. 
du och jag vännen, du och jag.

mor och dotter weekend gånger två

lördagmorgon, jag och min bästa vän ida tog våra mammor i handen och satte oss på tåget upp mot stockholm för andra gången denna veckan.
började dagen men shopping som passade oss shoppaholics perfekt! blev några kassar med hem. en ny förälskelse i ett par skor också♥ så dom blev mina direkt!
väl tillbaka på hotellrummet blev det en kort pw innan vi korkade upp med våra mammor och begav oss sedan till djurgården för LenaPH. en riktigt bra show men kvällen slutade inte där utan sedan var det dansa som stod på schemat. Huvudstaden levererade och det gav resultat idag vill ja lova.

fredagsmys

kom precis innanför dörren och hamnade direkt i sängen med datan i knät!
efter jobbet så drog vi in till skövde för att se min vän linus&kärras match i skadevi, tyvärr blev det förlust sisådär i slutminutrarna.. surt! sen var det gasen i bott hem för att hinna hem i tid för idolmys med systrarna jarlhed♥
mycket mysig fredag och nu ska jag hoppa till kojs för kl står på 7 imorgon bitti.. nattinatti vänner!
som vi garvade till detta! lindkvist/jarlhed humor på hög nivå haha.

fredag 4november

vi drack botten ur glasen och skålade in en sjukt bra utgång!
började den på boggan innan vi tillslut hamnade på husaren och glam.
som vi dansade,som vi dansade alltså! riktigt grym utgång. nu ska jag be min snälla bror brevid mig gå upp och hämta ett stort glas vatten så ska vi slå på en film innan det sen är dags för jobb. ha en fin dag vänner♥

mäktigt

hemma efter 2 härliga dagar uppe i storstaden.
hela tågresan upp satt vi uppdaterade med mobilerna,aftonbladet och allt möjligt i hopp om att hon skulle köra.
vid 5-6 tiden kom beskedet HON KÖR!
HELT INSANE, det bästa jag någonsin vart på. vilken brud! och förbandet Calvin Harris, vilken grabb!
vill bara se det igen igen igen...

mot stockholm och RIHANNA!


RSS 2.0