almost done !

nu är väskan så gott som färdig packad,  bara det sista som ska i!
resefebern har börjat komma... att flyga är inte ritkigt min grej som ni kanske hört förut.
konstigt egentligen att så pass mycket som jag ändå flyger att rädslan aldrig försvinner... jaja, jag och viccis har börjat smida "våran lilla plan" inför morgondagen och det gör att klumpen i magen försvinner lite iaf :D
känns verkligen galet att det är första maj och att vi åker till belgien imorgon!

lördag 30/4

sitter bänkad framför datan och konståkningen!
joshi lyckades med ett helt fantasktiskt åk :) och även vicky åkte mycket bättre än igår, då hon gjorde en miss som kostade mycket tyvärr...
samtidigt som jag kollar konståkning försäker jag att packa lite och ja det går ju SÅDÄR... ligger saker i hela rummet, väskan väger redan 13kg och den får bara väga 15! detta kommer nog gå jätte bra louise, jo antagligen.
dags att se den sista åkaren innan jag ska få ihop min packning så jag kan slänga ihop väskan! hörs sen♥

vilket åk!

säger bara joshi helgesson!
vilken stjärna du är♥ stod på jobbet och fick uppdatering av mamma under hela programmen och blev helt glansig i ögonen när jag läste om hur bra det gått för joshi!
det första jag gjorde när jag kom hem var att starta igång datan och kika på det, och där rann tårarna igen!
vilket fantastiskt åk och vilket program tösen har. nu håller jag alla tummar och tår jag kan tills imorgon då det är dags för det fria programmet, kommer cykla så fort hem från jobbet som jag aldrig gjort så jag inte kommer missa det långa programmet!
BARA TITTA OCH NJUUUUUUT det korta programmet av våran egna joshi helgesson♥

en härlig runda

1,5 timmas PowerWalk, check!
blev en runda genom tibro, riktigt bra tempo hade vi också eller hur vicc ?
sedan avslutade vi det hela med lite hoppkort, som kanske gick lite sämre haha...
så söööööt är du ♥

redan torsdag ?

redan torsdag kväll.. jisses vad tiden spinger förbi nu! nu är det bara tre dagar kvar till vi sätter oss på planet och destination belgien, galet!
sista lektionen avslutades med italienska prov, gick ju som det gick! så ist tog jag min bästa vän ida i handen och åkte in till skövde för lite tröstshopping och tomhänt hem kom man inte.... fick med mig ett par ljusa jeans, blir perfekt nu till våren! nu är det dags att hoppa ur kläderna och på med träningsoutfiten och göra mig redo för lite PW med min vän victoria, skönt! puss på er♥

onsdag 27 april

det första man gör när man kommer hem : checkar fb! sen kollar lite bloggar, vad gör man sen jo man går in på facebook igen... och sen händer inget kul där och man trycker sig vidare till en ny sida i någon minut innan man igen hamnar på facebook ? herregud, är sjukt vad man kan bli beroende av det asså! vad skulle man göra utan facebook?
så jag ställde mig själv frågan, hur många av "vännerna" är egentligen din vänner ? hmm insåg att jag hade nästan 1100 st och så många vänner har man ju inte även om jag nu känner väldigt många och har många vänner så är det ju inte SÅ många! så har börjat mig facebook rensning hahah. hur fjantigt låter inte det då. men så är det, och har på 1 dag fått ner 80 st som man knappt hade en aning om vilka det va, bra där lois!
nu ska jag kika fortsättningen av herrarnas korta, innan det är dags för en ny facebookrunda ;) hahah skämt och sido..

konståknings vm!

VM var ju tänkt att gå i japan i år men efter katastrofen i japan så trodde alla att det inte skulle bli av.. men efter någon månads diskution beslutades det att ryssland och moscwa tar över vm i år.
och det är första gången som sverige har två tjejer och inte vilka två som helst utan nämligen både JOSHI OCH VICKY åker!!! man blir bara så glad,stolt när man fick reda på detta och desutom ha tränat tillsammans med dom i flera år är ju en merit ;) haha..
och idag var det kval och vet ni , joshi blev 2 a! 2a hallllå , lite grym brud eller!
så nu väntas det korta programmet på fredag, och jag kommer sitta bänkad vid tvn då kan jag garantera er... och det är inget ni heller borde missa :)
imorgon är det dags för herrarnas korta då även den föredetta tibro åkaren adrian schulteiss tävlar och vi har två killar i år också, riktigt bra ! så håller tummarna för dom imorgon.
lycka till nu tjejer, ni är BÄST !

då var skolan igång

då var lovet slut och första skoldagen gjord!
nu är det bara hmm 7 veckor kvar ? känns ju som en evighet när man tänker 7 veckor men tiden kommer nog bara springa fram... rätt vad det är kommer man stå där och gått ut 2an och bara ett år kvar i skolan, hur gött ??
nu har jag precis kommit hem från några timmars jobb och ska strax hoppa in i duschen innan det är dags att sätta sig ner med italienska böckerna, skolan är igång=proven kommer ! hörs senare, puss

judas, baby

hon gör det igen!
"i wanna love you but something is pulling me away from you"
lady gagas nya låt JUDAS, har spelas dag in och dag ut här hemma.. gillar den starkt!
och denna låten får mig tänka på en person, och du vet exakt vem jag menar ida hahahaha. kom hem NU så vi kan ligga på marken och bara skratta ihjäl oss till denna låten! 
nu saknar din bästa vän dig lika mycket som du skrev att jag faktiskt skulle göra... (hon skrev nämligen varje dag i min allmenacka så jag inte skulle glömma av henne haha)
torsdag
fredag
lördag
söndag
måndag

solen steker rätt bra

hur underbart väder är det inte.. galet! direkt när jag vaknade åkte bikinin på och gick ut och la mig i solen direkt! nu ska jag vara duktig och hjälpa mamma med maten lite innan jag hoppar ut i solen igen.
kommer lite bilder från igår kväll när vi va hemma hos mig med lite folk för lite grillchill, mycket trevligt :)

clothes

fanns verkligen massa fint i affärerna igår! och jag som jobbar så mycket nu förtjänar att få köpa mig lite fint då hihi. sen nu när alla sommarkläder börjar komma in också, hur underbart är det inte ? så tyckte det var dags att jag införskaffade mig en bikini! tänkte ju köpa mig den vridna bikinin från nelly, men nu hittade jag exakt en likadan på hm så den blev min direkt!
en transparant kortärmad shorta från bikbok blev också min!
sen en skön jumpsuit, som man kan ha både till leggins och barbent, check!
(även det röda linnet följde med hem som jag visade igår och det är lätt min nya absoluta favorit! just loveittttt)

inte ett moln så långt ögat kan nå

blev en trevlig påskafton i hjo hemma hos godingarna hanna och sara :)
var en väldigt lugn kväll, men det var mysigt ändå! hoppas ni hade en toppen kväll ♥
nu ska jag ut i solen och försöka få lite färg, hur underbart väder är det inte eller ? GALET!
bilder på tjejerna, hinner inte lägga in fler från kvällen just nu, pussss

glassa lugnt folket

efter jobbet, åkte shortsen och ett av dom nya plaggen på, ut i solen med mamma och deras vänner och skålade in kvällen! nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig inför kvällen, en bra kväll väntar♥ glad påsk allihopa! hoppas ni får en toppen kväll!

övningkörningsbil next ? ja tack!!

långfredagen

blev en riktigt fin dag i jönköping!
med en vrickad fot och en lite bakis tjej så lyckades hon ändå få med sig några kassar hem med fina saker, visar imorgon. sen gick bilen direkt mot mormor&morfar där den årliga påskmiddag väntades och såklart påskäggs utdelning, score!
men kvällen avslutades inte där utan åkte till mina två små filurer för lite film och bb, bra kväll!
från gårdagens utgång!

fredag 22 april

vilken kväll det blev!
tog mina brudar victoria,julia och johanna i handen och drog in på en förpärla i skövde innan vi slog klackarna högt uppe i bogrens taket!! riktigt go utgång.
fyyyy, är lite lätt seg idag alltså... haha
men nu hoppar jag in i bilen med mamma och gör a6 och ikea! alvedonen och vattenflaskan är nerpackad, va så säker ;)
min snygga brutta på dansgolvet igår! mer bilder kommer hem pussssis♥

lever du ?

blev en riktigt myspysig kväll igår, då fick vinka av mina godingar som drog till danmark idag :(
fick redan kl 8 imorse ett saknar dig sms av min bästa vän, det gjorde så man blev glad hela dagen ♥ hon är bäst!
nu har jag nyss kommit hem från jobbet och jag är RÄTT död för att förklara det kortfattat... vilken dag ! började ju 4 imorse så 12 timmar senare och jag lever det är ju positivt iaf haha!
nu ska jag hoppa in i duschen, vrida upp musiken till max och tagga äventyr ikväll, hörs senare!
bilder från igår:

summerfeelings

efter en lång dag på jobbet satt mina godingar ida,isak och adam så snällt och väntade på mig att jag skulle sluta!
så just nu sitter vi på min altan och väntar på att grillen ska bli varm så vi kan grilla marshmellows, lyssna på gamla goa sommarlåtar, sitta under filtar och bara prata en massa skit, rena sommarkänslan♥
och ett stort grattis till adam som fyllde hela 17 år igår!

bad update

helluuu sunshines! förlåt för min dåliga uppdatering.. inte okej, ska jag genast ändra på !!
lite kort om mina första dagar på lovet har börjat riktigt bra, tidiga uppgångar och långa jobbdagar ;)
i måndagskväll efter jobbet åkte jag hem till min underbara marie för att ta farväl av henne för hon och hennes syster malin (som äger cafet) drog till thailand i tisdags, så nu är det jag och ida(på cafet) som bossar på cafet dom närmaste två veckorna! så det blir mycket jobb och huvudet går i ett hela tiden. men det är verkligen jätte roligt att dom kan åka iväg och få lite semester och vågar lämna ansvaret till oss, hur vågar dom.. ? haha nä vi sköter oss faktiskt riktigt bra måste jag säga och det rullar på som vanligt så det känns skönt!
men imorgon blir det som en fredag på cafet i med att det är långfredag så har vi stängt så då blir morgondagen som en fredag vilket betyder att jag och ida börjar redan klockan 4 imorgon.. lagom tidig uppgång eller hur ?
vi brudar som rockar på cafet (tessan saknas dock på bilden)

måndag, och det är lov!

godmorgon sunshines!
underbart väder ute, så tar med mig frukosten ut och bänkar mig framför solen.
ska även försöka hinna med ett pass till gymmet sen också, har haft så mycket så har koommit lite efter med det icke bra, men det ska vi ändra på snabbt! puss♥
bilder från igår kväll!

oh oh oh känner ni ruset, oh oh oh det är fest i hela huset

myser med min bästa vän framför tvn och bigbrother, och idag släpptes basshunter vs big brother låten !
lite go eller, man kan inget annat än gilla den haha


she´s my girl

man kan inte annat än må bra idag, vädret är så underbart så man blir ju galen! har hört rykten om att det ska vara såhär bra väder hela veckan ? hur gött!
har iaf precis kommit hem från jobbet, med ett stort glas vatten och alvedon funkar allt haha.. gick riktigt bra iaf!
så nu inväntar jag min vän ida, för lite chillarbase på min altan♥

‘Cause you’re so beautiful that it’s painful

igår var det all in som gällde, fanns inget annat!
hade en grym förfest hos ebba med gott folk och sedan tog vi oss bort till baskalas, där vi dansade klackarna av oss!
en riktigt grym kväll, tackar vi killarna som fixade en riktigt bra kväll :D
bästa vännen♥
så fin är du kristine!!
haha snyggt brudar!

jag tror jag är kär..


fridayyyyyy

påsklov, checkkkkk!
idag gick dagen fort för man visste att efter sista lektionen då är det ett feting gött lov som väntar, och vi fick även tillbaka våra ekonomiprov och det gick rätt bra ändå, så går på lov med leendet på läpparna :D
nu sitter jag här med min bästa vän och vi har precis sminkat folket som gör sig redo för rockfest ikväll!
så nu ska vi fixa det sista innan dom drar iväg och vart jag&ida tar vägen det återstår att se, ha en bra fredag gott folk!
underbara sis!
ser bra ut loooois...
daaaaaniel
fina mickis!
resultatet, snygggggt asså.. haha
ha så kul ikväll nu snyggingar!!

från helgens roadtrip till göteborg och ullared!

me and soffipropp
finfinaaaa ida
min lilla systeryster
den goda tapasmaten
efterrätten
bossarna på systeryster malin och marie, you rock girls!

en dag på jobbet

puuuuuh, nu kan jag andas ut igen!
har verkligen varit en helstressig dag på jobbet idag, hjälp vad mycket folk och beställningar det är nu och sommaren har inte ens börjat haha.
så himla roligt och det är ju så man vill att det ska vara :D
och imorgon startar vi upp våran glassbar, eller min lilla glassbar som vi brukar kalla det! sen ska det ju bli toppen väder imorgon så passar ju perfekt med glass då!
och om några veckor börjar vi även med mjukglassen, kommer bli en riktigt bra sommar känner jag :) så då hoppas jag ni kommer och köper en massa glass av mig !!
nu ska jag ta mig en lååååång dusch och sen krypa ner i soffan med mammsen och kika en bra film! pusssss♥
underbara tjejerna på jobbet! ♥
(bild från helgen då vi va på jobbresa i ullared, kommer mer bilder senare)

the tourist

idag har verkligen varit en sån där slappardag, hur skönt som helst att ha sånna dagar ibland!
så har precis kikat på filmen "the tourist" med angelina jolie och johnny depp, gillade den starkt :D
men nu ska jag in i den lilla bigbrother bubblan... haha! godnatt mina vänner♥

just can´t get enough

Boy I think about it every night and day
I'm addicted wanna jump inside your love
I wouldn't wanna have it any other way
I'm addicted and I just can't get enough
Oh baby I can't come down so please come help me out
You got me feelin high and I can't step off the cloud
And I just can't get enough

love u, mom

har precis haft lite mor och dotter tid, nu för tiden hinner man inte med det så ofta!
man är så upptagen med jobb,skola,träningar,vänner... ja så ibland är man glad om man ens hinner prata 5 minuter på en dag, okej riktigt så illa kanske det inte är men nästintill!
så vi gjorde oss lite kvällsmat, kyklingsallad. underbart gott var det!
och sen massssa currydressing på, mummmms mummmms!

onsdag 13 april

hejhopp mina vänner!
har precis kommit hem från skolan, är helt slut... förutom att jag har träningsvärk från gårdagens träning (gruppstyrka och zumban) så är jag allmänt seg bara. kan ju vara att jag inte är helt frisk än så kan va förkyldningen som spökar lite och sen var det tidig uppgång idag, egentligen är ju onsdagar då jag har min gyllene sovmorgon men inte idag inte var och jobbade några timmar istället. sen efter att hört självaste ida jarlhed gått och sjungt kebabrulle,kebabrulle och toarulle,toarulle ett ex antal gånger så kunde man inte tänka på något annat än ida jarlhed och den där kebabrullen och toarulle haha! jo var tydligen något igår på bigbrother att han "gurkan" skulle göra en audition och då hade han gjort sin egna verision av mikrofonkåt som han kallar kebabkåt! hahaha asssså herregud.. och det dumma är att nu kan jag inte hålla mig ifrån att kolla på det så dags att kika in gårdagensprogram då basshunters audition va i bigbrother till hans sommarplåga och bbs låt yeeeeah, peeeeace!

här är gurkans audition hahaha

sunny day!

vaknade upp och mådde mycket bättre idag så tog på mig solbrillsen och pallrade mig till skolan och första lektionen väntades prov och inte vilket prov som helst utan ett ekonomiprov... bokföring av löner,fakturer, ja u name it!
kan vart det svåraste prov jag gjort på länge! sen blev det direkt ut i solen med mina godingar ida och victoria, där vi satt upptryckta mot väggen i hopp om att få lite färg! haha ;) nu ska jag ut och övningsköra, heeeeeejsvejs:D

ohhh honey..

finns det någon mysigare, härlig film än honey ? kikade på nöjesbladet precis och såg att det kommer ut en två som har premiär i usa i augusti! här har ni trailern till honey2, hur bra verkar den inte eller ?? goooosh
det blir nog VÄLDIGT svårt att slå ettan men denna verkar riktigtriktigt bra, redan kär i filmen eller ja trailern.. haha! det enda tråkiga är att snyggingen alba inte är med men tror katerina kommer göra huvudrollen riktigt bra !
nu blev jag så sugen på att kika honey och har ju inget bättre för mig så nu kryper jag ner med honey, puss♥

måndag 11 april

godmorgon bloggen! hoppas allt är bra med er?
med mig är det inte så bra.. vaknade upp med feber och ont i halsen, orkar inte med att bli sjuk IGEN.
så ligger nerstoppad i soffan och kollar på nickelodeon kids´ choice awards 2011, haha..
Say Cheese Peas!|We know you're having
black eyed peas inledde nickelodeon choice awards, grymmmma!

söndagkväll

nu är jag nyduschad, har dammsugit hela rummet och bytt alla lakan i sängen! den ser så skön ut så kommer springa och lägga mig där när som helst!!
egentligen skulle jag behöva packa upp och göra iordning på allt som blev inhandlat idag men känner att jag får ta det imorgon ist ;)
mitt helt klart BÄSTA INKÖP idag, det blev en KAMERA, en svart samsung ST60!! 
så länge som jag tjatat om att köpa en och det aldrig blivit av, vet egentligen inte varför menmen så händan efter kommer det bli bättre kortuppdateringar, eller ja ska försöka iaf... haha!
nu ska jag gå ner och mysa lite med m&p innan jag intar sängen, godnatt mina vänner♥
puffade kuddar, nybäddad säng kommer sova som en gudinna i natt!

tackar det underbara gänget på jobbet för en toppen helg!

hemma efter en helt underbar helg spenderat i göteborg och idag på ullared!
igår när vi kom fram till göteborg gick vi till en jättemysig tapasrestaurang "manana" och satt där hela kvällen med solnedgång, härligt umgäng och underbar mat och dryck!
imorse ställde vi klockan på 6.00 för att stå redo med kundvagnarna kl8 på ullared, och ni tror inte det är världens kö.. jisses, ullared levererar alltså!
jag tog sofia i handen, som aldrig varit där förut och det tog oss 4,5 timma att ta oss igenom allt och få en överfull kundvagn, hur underbart!
fick med mig riktigt bra saker sen även blir det ju en hel del skit bara för det är så billigt tycker man men det är ju en annan femma haha ;) sen var det gasen i bott och hem till tibro igen och jag hann knappt komma innanför dörren innan jag vände igen och tog racerbiken till gymmet för lite zumba och styrka :D nu ska jag hoppa in i duschen, hörs sen ♥ bilder kommer imorgon!

vilken underbar dag!

direkt när jag kom hem från jobbet för någon timma sen, hoppade jag i bikinin och somnade som en stock ute i solen! tror på den lilla korta tiden hann jag bli lite röd, lyckat! det var verkligen så sjukt underbart att ta igen lite sömn för det blev en tidig uppgång för jobb imorse och hade kunnat ligga där hela eftermiddagen men det hinner inte jag med nu måste hinna packa, byta om och fixa mig för om 20 min kommer marie och hämtar upp mig för att sedan åka ner och möta upp alla tjejer på jobbet och sätta gasen i bott mot göteborg! kommer bli en riktigt fin kväll, och imorgon laddar vi upp för storshopping i ullared! så ha en bra helg så hörs vi imorgon ♥ puss
den här våriga outfiten slänger jag på mig idag!

nu gick vi på helg!

dagen gick verkligen så segt i skolan idag, trodde aldrig den skulle ta slut haha! men med en underbar klass med massa skratt och flum klarar man det mesta!
nu ska jag möta upp min saknade vän marie för en snabbtripp till skövde! puss godingar♥

fredag 8 april

det är fredag, solen skiner och myskläderna är på!
nu drar jag till skolan och gör sista dagen på denna veckan, inte långt kvar till lov nu! håll i :D¨
och vet ni vad även igår var jag ute och körde bil, två dagar i rad! jisses, det går bra nu ;)

då var andra gången gjord! yeeeah

efter lite tjat fick jag med mig pappsen ut och övningsköra! ja denna gången var det JAG som tog tag i det, bra inställning där louise!! JAG SKA ha det där nedrans körkortet innan september så det så, så det är bara ut och köra...
gick faktiskt rätt bra, träffade även min vän lisi som var ute och körde hahah trodde jag skulle köra av vägen så som vi vinkade hahah.. ja du är för underbar du ♥
nu ska hoppa in i duschen innan jag bänkar mig framför tvn och barcelona ikväll som resten av familjen utom mamma dock! haha inte lätt när man har fotbollsnördar i familjen då dras man med ;) puss på er!
hahaha, efter första gången jag var ute och körde!

hejhej träningsvärk

godmorgon! kommer knappt ur sängen... nådde iaf datan utan att behöva sträcka på mig allt för mycket haha..
asså jisses vilken träningsvärk jag har!! visst är det väl skönt att man verkligen känner att träningen tar men vara stel som en pinne är ju sådääär alltså! haha, nä nu ska vi se detta positivt att jag kört riktigt bra och det ger resultat det är ju ändå det man vill? nu ska jag kliva ur sängen och göra mig redo för skolan med hög bra musik i bakgrunden, då piggnar man alltid till! en ny favoritlåt som spelas i mitt rum om och om igen är andreas wijks "like my style", riktigt bra! passar ju rätt bra med like my style, brukar läsa hans blogg ibland riktigt go klädstil den där killen! kika in bloggen här och tryck på bilden för att lyssna på låten, puss på er ♥

small details, big difference

tog mig en paus från pluggandet och åkte till gymmet och körde gruppstyrkan, sen kunde jag inte motstå att köra zumban efter så det blev dubbelpass nu igen, riktigt skönt! så efter 4 timmar på gymmet idag är verkligen min kropp helt slut, så nu kryper jag ner i soffan med mammsen och syster min och har våran tisdagskväll framför desperate housewives! hoppas ni haft en superduper bra dag, det har verkligen jag haft! sov så gott sen♥
alltid lika galna och underbara!

vädret ändras snabbt

blev några härliga timmar ute i solen med mina två underbaringar ida och fredrik över en kopp te!
men sen kom molnen och nu tillochmed regnar det, usch..
kom nyss hem från doktorn och nu ska jag ta tag i lite ekonomipluggande, kursen från ettan som jag ska ta igen.. sådär lagom kul, men bättre att få det gjort än att ha det släpandes bakom sig hela tiden :) så se det positivt lois!

godmorgon!

idag har vi aktivitetsdag i skolan, man får friheten att göra vad man vill under denna dagen !
nu tror ni säkert att jag stannar hemma hela dagen men nä faktiskt inte!! haha.. tog mig istället upp i morse till ett zumbapass och efter det ett boxpass, första gången jag körde boxen.. riktigt jobbigt måste jag säga, mina armar skakar fortfarande.. kanske lite klen i armarna louise ? kan va så ja ;)
nu ska jag möta upp min bästa vän ida i skolan för att göra hmm det återstår att se, puss mina vänner♥

show the world what life´s about

precis kommit ut ur duschen efter ett bollcorepass på gymmet!
nu blir det te och beckfilm,härlig start på veckan ♥ godnatt mina vänner!

söndag kväll

finns det något bättre än att gå och lägga sig i en nybäddad säng? själv ligger jag nerstoppad i min systers nybäddade säng, så skönt! är tyvärr för lat för att byta i mitt rum idag så ikväll kommer du garanterat få mig som nattgäst sis, bara så du vet  ♥
och vad har jag gjort idag då.. ingenting ungefär skulle ju kika på no strings attached men det visade sig ju bara vara något virus likande skit :( den hade ju biopremiär i torsdags så var för bra för att vara sant att den skulle finnas redan nu...
sen nu mot kvällen blev det faktiskt en sväng till gymmet för att skakade lite rumpa på ett zumbapass, hurtigt!
nu ska jag avsluta denna söndagen med kanal4 kika klart stockholm-båstad och sedan filmen taken(hett tips,verkligen hur bra som helst!!) innan det är dags för en skön natts sömn, godnatt bloggen
trailern taken.

mysiga söndagar

tar en kopp te&kryper ner och kikar den bioaktuella filmen no strings attached med min man! ♥

godmorgon mina godingar

tog mig en rejäl sovmorgon idag,kände att jag behövde det faktikst...
igår var det lördag och det var en lördag då åldern 17 inte borde existerat, men det gör den ju så istället blev det min bästa vän på ena sidan och min andra bästa vän godispåsen på den andra!
men kvällen blev riktigt bra, för helt plötsligt stod det två galna flickor och bankade på fönstret och sedan kom två små killar på besök också och gjorde kvällen riktigt bra ändå :D
bild från ida(liiiiike always) ♥

want you to make me feel like i´m the only girl in the world

blev en riktigt bra kväll i skövde igår med bla bowling med härigt folk, vilket jag utklassade alla i... ja vi kan ju säga så iaf:D hahah
och sedan avslutades kvällen hemma hos elin med skräckisfilm, fyfaaaan rent ut sagt vad läskiga såna filmer är..
drömde ju mardrömmar hela natten om den där stackasrs filmen och ändå kollade jag och ida inte hela haha!
nu har jag precis kommit hem,  blev återigen en tidigt lördagsuppgång till jobbet !! så nu blir det duschen och så innan vi drar oss mot sporthallen för avgörande matchen mellan hp och skara, kommer nog bli en spännande match;) pusss
från idas kamera (like always) och onsdagens härliga vårväder!

it´s friiiiiday

det blir jobbigt när man inte ens orkar med sig själv ibland alltså..
idag var verkligen en sån dag i skolan, skönt att jag kunde dela denna känsla med ida dock så båda var lika flum haha. nu var denna skolvecka slut, sköööönt ! och nu tar jag min bästa vän i hand och åker till storstaden skövde, för en trevlig kväll ♥ pusssss
bästa bruden man kan hitta!

RSS 2.0