Måndag igen.

Precis kommit hem efter en heldag i jkpg. Vad gjorde jag då i jönköping? Jo, var nämligen där på kurs inför mitt nya jobb som jag ska börja på nu när skolan tar slut. Har kanske hela tiden tvekat lite på om det verkligen är något för mig men efter dagens kurs så kände jag verkligen att jag bara ville lära mig mer! Det var en riktigt lärorik dag och snurrar i huvudet nu efter all information, så nu kryper jag ner till lite gg innan det är dags att börja plugga inför morgondagens matte C prov som jag inte är SÅ taggad på!

YOU'RE AMAZING

Myskväll. Victoria. Gåshud. Tårar. Glädje. Skrällar. Favorit. Finalen. Awesome. Vinnare.

I'm feeling great, I'm feeling awesome

När den meningen hörs i högtalarna ikväll då kommer vi gå igång. Ända sedan jag fick reda på att Danny skulle ställa upp i år igen tippade jag honom som vinnare av årets mello. Tror det kommer bli heeeelgrymt ikväll alltså. Redan igår kunde man börja provlyssna på den och den har gått på repeat om och om igen hela eftermiddagen vill ja lova er! Och numret sägs va det bästa någonsin i melodifestivalens historia, så detta kan ju inte bli annat än.. bäst?
Nu ska jag hoppa in i duschen innan min vän Victoria kommer hit och vi bänkar oss framför Tvn och del tävlning 4!
Bild från aftonbladet.

Somtimes simple is to hard

Idag i skolan hade vi en "efter gymnasiet dag". Alla trodde väl som vanligt att det inte skulle va så mycket att ha men där trodde vi fel. Det var SÅ lärorikt. Vi fick prova på arbetsintervjuer, hur man skriver CV, hur man söker jobb osv.. Och efter det var det presskonferens av sommarprojektet/festivalen Upp&Ner som kommer va här i Tibban. Sammanfattning: Riktigt kul dag! Efter skolan så gav jag & bästa I ut i solen och det härliga vädret för en pw!
Nu har jag precis kommit hem från kvällspasset på gymmet och det är dags att krypa ner och kika lite GG. Godnatt vänner♥

never regret something that made you smile

Vilken underbar känsla det var att vakna upp med solsken utanför fönstet! Så passade på att ta mig en promenad till skolan, för jag har ju så långt att gå och så.. But still!
Nu har jag precis kommit hem från ett svettigt zumbapass, dags för denna veckas träning att sätta igång. Dags att hoppa in i duschen och sen blir det ett avsnitt gg eller två..

"you're the one"


Lägger ner allt pluggande för ikväll och återgår till min bästa plats, alltså nerkrypen under täcket framför gg. Har insett att detta är utan tvekan den bästa serien som finns.. Helt otroligt hur man kan bli så insatt i en serie som man verkligen blir.. Ja ni har nog redan förstått att jag börjat om igen, uppsi.

Perfect monday morning

Trots dom sura minerna av att komma till skolan och inse att läraren är sjuk och vi kunde haft sovmorgon....så blev det en perfekt måndagmorgon med min bästa I hemma hos mig nerkrypna under täcket med gg på tvskärmen.

Sunday 19februari

Gårdagen var på topp som vanligt när jag och mina systrar jarlhed är i farten. Började med en förferre hos Bea innan vi dansade loss inne på glädje hela kvällen lång, musiken var på topp, vi drack gott och härligt folk!
Nu är jag precis hemkommen från 5,5 timmas isrevyträning.. Kändes ju liiite segt att träna idag måste jag säga. Så nu ska jag bumbsa ner i säng direkt och kika BigBrother med syster min. Och där var mitt lov slut ungefär.. Skola väntas imorgon och jag är sååå taggad, jojooo. Har iallafall haft ett toppen lov:) Godnatt mina fina.

Det är ju lördag så vi säger skål!

Spenderat hela dagen i Mariestads ishall och nu taggar jag igång tillsammans med mamma och grannarna framför melodifestivalen och en massa goda drinkar.. Jag trivs! Humöret är på topp och känner att denna kvällen kommer bli grym! Skål mina underbara ♥

It's a lovely day!

Hello sunshines!
Vilket otroligt skönt väder vi har haft idag? I förmiddags åkte jag och min bästa fram till Tibro för att sälja lite från vårt företag och solen bara lös mot en. Vilka vår/sommarfeelings man fick, vill ha VÅR NU!
Nu har vi precis tagit en 20 minutare på solariumet så dags att hoppa in i duschen. Ha en fin dag♥

My valentine

En fin allahjärtansdagdukning med ett paket stod och väntade på mig när jag kom hem från gymmet. Helt underbart god mat med världens bästa familj, åh vad jag gillar er.
Jag firar alltid alla hjärtans dag tillsammans med mina nära och kära, inte behöver man en pojke för att denna dagen ska vara speciell. Det är en dag man kan uppskatta sin familj och vänner också tycker jag.

Grammisgalan och Jalle avslutade denna kvällen, Finns bara en som du och jag är glad att det är jag som fick dig hihi..

Wanna be my valentine?

Godmorgon mina fina och en varm alla hjärtans dag kram till er alla! 

Måndagsmys

Haft en jätte mysig kväll tillsammans med mina saknade tjejor Maya& Felicia, och ida såklart. Vi gjorde fruktsallad och kikade film, fast den blev mer i bakgrunden av allt tjöt.. haha. Lätt hänt när vi är i farten!

Shout it out!

Dömningen gick super bra även idag, roligt! Nu har jag legat nerstoppad i soffan ända sen jag kom hem och kikat gårdagens mello. Jag skrällade till rejällt och missade den?? Men baskalas levererade verkligen. Så efter att sett alla bidragen nu visste jag direkt vilka jag hejade på. Fanns ju en som stack ut.. Danny, du bör känna hotet! Just saying.. Vilken partydänga alltså.

So Put your hands up to the sky.
I wanna see you wave them high.
We gonna make it make it loud.
When we shout it, shout it out.
David Lindgren och hans explosiva shownummer hyllas av artisterna. Olle Kirchmeier/SVT

Nu ska jag köra denna repeat några gånger till (tur man har det inspelat) innan jag beger mig till ishallen för isrevyträning.


Baskalas

Med ett stort leende på läpparna kryper jag nu ner i sängen för lite skönhetssömn inför morgondagens dömning, godnatt mina finaste!

Fridaynight

Haft en supermysig fredagkväll tillsammans med brudarna. Vi lagade trerätters och med 12 brudar i köket kan det ju inte bli annat än succe? Var alldeles för gott så det resulterade i magont hos alla, upps. Så vi dök ner i soffan rätt gött sen och kollade på gaygalan. Hur bra var inte galan för övrigt? Föll mig/oss helt i smaken, massa bra artister med bra framträdanden och alla bjuder på sig själva sen får vi ju inte glömma ögongodiset.. Allt för många snygga grabbar där.. hysén, jöback, ja listan kan bli lång vill ja lova er och det jobbiga är att dom inte ens tänder på brudar! åhhhh... Som sagt ögongodis! Jajaaa, dags att sova nu för imorgon är det upp tidigt för att vara domare i skövde!
Ja jag är ett darinfan och denna kommer verkligen spelas i mina högtalare framöver!

Efterlängtat lov

Sportlovet som brukar känns mil ifrån när man börjar är vips redan här. Det är första fredagen på länge som jag är ledig från jobbet så först drog jag och lajssssi ett svettigt pass på gymmet och en solning på det. Fram tills nu har jag faktiskt städat. Det är inte ofta städning är roligt. Kan ha vart för volymen var maxad med ai se eu te pego i öronen och jag kunde gå och smådansa lite hela tiden haha. Så nu har jag ett nystädat rum, SKÖNT.Tänkte därför passa på att visa er mitt nya rum, bättre sent än aldrig, right? ;)


Jag har världens bästa vän!

Som idag gick och tog sitt efterlängtade körkort! WIHOOOO. Det är min Jalle det♥ GRATTISGRATTIS till oss borde jag nästan säga.. Nu blir det du som kommer få köra på mig framöver hihi. Åh så roligt för henne, är världens bästa känsla när man fick höra: du är godkänd. Tårar sprutar åt alla håll och glädjen är på topp, finns nog inget som kan göra den dagen dålig!

god natt bloggen!

Kastar alla böcker som har med skolan att göra på golvet och dejtar kudden istället! Godnatt&sovgott mina vänner♥

tuesday

Ett svettigt pass på gymmet med Lisi blev det direkt efter skolan. 1h löpning/pw och 1h styrka, och efter det var jag helt död vill ja lova. Det är så mycket lättare att träna när man är två för då kan man hela tiden "pusha" varandra! Och det behöver båda vi haha. Nu har jag precis kommit hem från jobbet och det är dags att ta tag i lite plugg, åh vad det tar emot allså... Tror TopModel får vara på i bakgrunden;)haha.. ha en bra kväll fina ni.

Dags att säga mitt!

Loreen satte ribban högt i gårdagens första deltävling. En låt jag tror kommer spela mycket framöver och göras i en rad remixer som man sedan kommer dansa loss till på dansgolvet. Och Sean Banan som man inget annat än bara kan älska.. haha, dingding dinge ling ling ling, här glider kingen in. Ja ni förstår ju själva! Sen D.B.As låt tyckte jag var helt okej, annars så var resten bara skit. Även programledarna var lite boring hade ju hellre haft Måns där menmen.. dom kanske blir bättre, får vi väl hoppas. Men trots det kommer jag ändå sitta bänkad nästa lördag med min BFF, mellofreak som vi är.
Loreen-Euphoria

Kvällen är här vi länge väntat på..

Spenderat hela dagen lång i ishallen som provdömare på A-dm. Tycker verkligen det är riktigt roligt att dömma måste jag säga, dock är det väldigt mycket att ha koll på och sen blir det as freaking cold att sitta i en ishall från 8-19.. Trots att man har 4 lager tröjor, 3 byxor och termosar på det. Ja är det 20 minus så är det. Så det var bara leta fram de längst inne i gaderoben imorse. Och nu är kvällen här jag och min bästis väntat på i ett år, vi är taggade. NUUU kör vi Sverige, ni hittar oss i soffan sjungande hela natten lång.. Mellokväll it's.


Can't get enough..

Denna sången spelas om och om igen, helt galet bra. Försöker och lära in movsen lite sådär snyggt men det går ju sådär, men efter imorgonkväll då kommer dom sitta det känner jag!
Hittade denna filmen på självaste ronaldo, den grabben är sexig i alla lägen alltså. Vet ju vem vi ska köra dansen med nästa gång iaf;) haha, you wish!
Annars då? Veckan har bara rusat förbi och det är redan helg, skönt tycker jag!

My BFF S thinks that I have blogged bad this week and I totally agree with her.. Sorry babes!


Hur underbar bild?
Precis sett det senaste avsnittet av gg, såklart. Blair, Chuck is the ONE! Hur svårt kan det va att bara inse det?..ÅHH.. Och nu ska jag behöva vänta en hel vecka till:((
Jaja,nu ska jag hoppa i träningskläderna och åka till isen och efter det blir det gymmet. Spinning+styrka står på schemat denna torsdagskväll. Hoppas allt är bra med er, puss

RSS 2.0