New Years eve

Då har ett helt åt gått.. Tycker detta året gått för fort, känns inte ens att det vart jul än!
Men 2011 var ett mycket bra år, ska försöka sammanfatta det lite månadsvis såhär innan mina La familja systrar kommer för att börja skåla in denna dagen i jacuzzin!
Januari
Det nya året startade och skolan satte igång så smått. Vi fick besök av våra belgare som vi hade ett utbyte med.
Alla sventorpfester sätte fart
Februari
Åkte iväg till USA, LA.. med familjen. En helt otrolig resa, vill tillbaka!
Mars
Hade mysiga kvällar med tjejerna
Men självklart blev det många partykvällar!
April
En galen påskvecka som även leverarade en grym utgång på skärtorsdagen
Hade många brännbollskvällar och kvällar i blåder/schytts stuga
Maj
Min och Idas vårtradition med meldoifestivalen på lördagskvällar, Eric saade vann och kom 3a i eurovision!
Härliga ute kvällar med underbart folk
Åkte till beligen
Juni
Förfest hos pepita innan Tibro crusingen

Mina sötingar 1 år! 7 juni

Inlines kvällar med Ida och Marie
Spårade kvällar..
Örlenhäng
Studenten
Laddade upp inför kvällen på olstorp
Midsommar
Juli
Åkte på peace and love!
Varberg
Augusti
7 augusti kom och jag fyllde äntligen 18!!
många partykvällar blev det
jag och bästa vännen tog en resa till alanya, spårat är bara förnamnet
September
Biokvällar
¨
Min och min bästa väns 18års fest
Oktober
Tog mitt efterlängtade körkort
Min bästa vän fyllde 18 och krogenlivet satte fart


November
Var en galen början på denna månaden, då vi åkte till stockholm två helger först på rihanna och sen en morochdotterweekendx2.
December
bakisshopping i gbg
många härliga bad i jacuzzin
och självklart många lyckade utgångar även denna månaden.
Nu när man kollar tillbaka så gjorde man sjukt mycket och jag har inte ens fått med hälften här.
Hoppas och vet att 2012 kommer bli minst lika bra!

Sorry för det otroligt dåliga bloggandet...

Hela dagen har spenderats tillsammans med systrarna Jarlhed.. Först blev det en roadtrip som bara vi kan till skövde för shopping och fix inför morgondagens bravader. Sen intog vi soffan med jägarna 2 och b&j och tjöt som gjorde hela kvällen fulländad. Och angående filmen så var den riktigt spännande måste jag säga, tillslut låg vi ihoptryckta i soffhörnet och kramade ihäl varandra... Så för att inte drömma mardrömmar om mord och älgstyckning i natt så åker gossipgirl på! Besatt är bara förnamnet.. godnatt mina fina.
image description

Annandag jul

Tog med mig mammsen in till skövde för inhandlande av TV till rummet och så tyckte jag vi kunde göra naglarna och så blev fallet. Nu ska jag krypa ner i sängen och kika lite gossipgirl innan Ida kommer hit så ska vi ha lite måndagsmys!

Juldagen

betyder nu mera utgång! Korkade upp vinet hemma hos räk tillsammans med trevligt folk. Fick en bra förfest innan vi slutade upp på husaren. Var en bra utgång, jag och min bästa vän vet hur man gör kvällarna till de bästa!

Godjul!

Godjul mina fina vänner, hoppas ni får en underbar dag med era nära och kära ♥
Är just nu hemma hos mormor och morfar och har precis kikat på kalleanka! Nu väntar vi på att tomten ska komma, gud så mysigt! Ha en fin julafton :)

Dan före doppare dan

Man skulle tro att det var julafton idag. Åkte till systrarna jarlhed för att ha lite catching up från gårdagens bravader och fick med mig dessa fina hem, är dom inte to die for? Kääärlek, just saying. Så de åker in i garderoben på direkten! Annars då? Jo, haft en super mysig dag tillsammans med släkten med våran traditionella bowling/middag och pakettävling såhär dagen innan julafton, jag lyckades få med mig presentkort på bion och lite godis. Nu ska jag kika lite gg, godnatt mina vänner♥

Jullov babes..

För jag har gått på JULOOOOOV, shalalaaaala!
Så efter julkonserten tog jag några fina brudar i handen och firade det hela på systeryster. Riktigt mysigt med lite catching up. Nu laddar jag upp inför kvällens julfest med jobbet då vi har en tävling. Så nu ska jag förbereda lite inför den för jag ska bane mig vinna. Ha en underbar dag finisar♥
Ser ni hur mycket jag klippte av igår? Blev ca 10 cm. Inte haft såhär kort sen jag var 5 typ.. Men jag är riktigt nöjd och kändes kul att prova något annat!

Tuesday 20/12

Kom nyss hem från skolan och nu ligger jag i sängen och ser det snöar ute, underbart. Fick även hem två paket idag, ett från zara med klänningen och ett med lite julklappar! Allting var perfekt, så nu ska jag switcha kläder och sedan åka till ståhlcammen för att klippa mig. Hur mycket åker av idag tro.. Återstår att se, puss vänner♥
Från i helgen, jag och min finfina syssling!

Usch,fyy och blä.

Snart slänger jag de där nedrans marknadsföringsböckerna i väggen! Går inte in överhuvudtaget... Tror jag är i behov av lite lov typ nu. Egentligen är det galet att det bara är två dagar kvar, men satan vad skönt det ska bli. Och snö har vi fått också! På tal om det haha!! Lyckades min goda vän vid namn Isak köra i diket idag, först på plats och låg halvvikt av garv. Fast liite synd tyckte jag allt om honom..
Någon måste ju vara den första ;)

Gg-bubblan!

Blev inte mycket bloggande igår för var allt för inne i min upper east side, Nate, Chuck...bubblan! Bara 3 avsnitt kvar på första säsongen nu. Nöter dåligt bra du Looois! Men så ska de va när det är slappis söndag!

Glädje

Förfest hos räk och vidare till glädje som levererade galet mycket!
Bra kväll, bra folk resulterar i bra huvudvärk idag. Nu åker gossipgirl, avsnitt 1 säsong 1 på. Kände att det va på tiden att se om alla, ha en fin dag!
Bjuder på två facebook bilder! De från kvällen kommer in senare sen.

Fredagsmys

Denna fredagkväll var det fredagsmys på schemat, så mötte upp mina godingar Ida,Olivia för häng hemma hos Jalle! Kvällen avslutade vi hemma hos mig med två små filurer och bad. Mycket trevligt! Nu ska jag dejta sängen, godnatt mina fina♥

thursdayyy

Efter skolan begav jag mig till Mstad för att hoppa in lite extra som tränare. Gick verkligen superduper bra!
Sedan var det gasen i bott till Skövde för att gå på kvällshopping med mina bästa Ida och Vicc. Julklappar var det som stod på inköpslistan, men inte till vem. Så blev mest till mig själv istället.. Blev ett par jeans,en topp och ett par sjukt snygga skor. Dom kommer passa så fint in i min nya skogarderob!
Ja rummet är i stort sett klart nu, ny TV och ljusdiodrar till "skogarderoben" är kvar att inskaffa!

wednesday

Ligger för tillfället nerstoppad i sängen och tycker allmänt synd om mig själv. Hostar som en galning och så ont i halsen på det :( Har inte tid att bli sjuk igen, seriöst. Dock har jag inget skolarbete att göra ikväll vilket känns väldigt skönt, har gjort hela 6/7 inlämningar nu den senaste veckan som skulle in innan jul och avklarat det näst sista provet för i år, det känns hyffsat bra må jag säga! Så sitter och kikar lite kläder ist,så klickade precis hem en fin klänning från zara! Kanske nyårsklänningen, who knows.

13 december 2011

Bara en vecka och en dag kvar till LOV. Hur sjukt är det inte egentligen att det redan är jullov och julafton snart? Jag har inte riktigt fått dendära riktiga julkänslan än, men den kommer väl. En bra början är väl att få tillbaka snön igen tycker jag.. Annars då, både mycket i skolan och mycket jobb. Denna vecka är det jobb varje dag, ska även hoppa in som tränare i mstad och så skola på det. Så det är stressigt såhär för mig i juletider. Skulle även behöva hinna en tripp in till stan och handla de sista klapparna.. Men nu ska jag sätta mig ner med rättskunskapsböckerna och plugga inför det näst sista provet i år, känns hyfsat skönt asså! Ha en fin kväll vänner ♥

Idol

Är nog inte någon som kan undangått att det var Amanda Fondell som tog hem det hela i fredags. Tyckte varken Amanda eller Robin var på topp då men Amanda var en värdig vinnare, trots att jag hade velat se Amanda Persson som vinnare.. MenMen. Att detta var det sista idolåret är väldigt tragiskt. Varje år har jag och min bästa vän suttit bänkade nästintill varje fredag och tagit oss igenom år efter år. En och en annan tår rann ner när man såg denna videon.. fjantigt kanske men that´s me! haha. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ta mig ner till gymmet!
Och hur bra var inte öppningsnumret med Danny och Måns då eller? gooooosh.

Crazy,stupid love..

Godmorgon mina fina! Ligger här nerkrupen i sängen och kikade precis på filmen Crazy,Stupid Love. Bara älskar den alltså. Idag har jag egentligen inget planerat förutom träning sen som jag känner mig så OTROLIGT taggad på.. Nä lisi jag ska inte banga! Tänkte även vara lite duktig och försöka göra några av alla inlämningar jag har kvar till jul hmmm. Lät ju inte jätteroligt.. Nu ska jag gosa ner i sängen igen, ha en fin dag vänner!
Bild 1,2,3 från förfesten hemma hos blåder
Bild 4 jag och rebecca i vårt esse på dansgolvet haha

Lördag 10 december

Grym dag i göteborg med min bästa vän! Vi överlevde alla julshoppare, var ju några om man säger så, även huvudvärken överbesegrades tillslut..
Nu åker gårdagens idol på och så blir det mys för hela slanten, ha en fin kväll ♥

Puss på er!

Startade med en förpärla  hemma hos blåder för att sen skåla in kvällen på bogrens/sliver för våra fina vänner Johanna&Lovisa som äntligen fyllt 18 år! En riktigtriktigt grym kväll, tack tjejer för det♥
Nu blir det bums ner i säng för att imorgon är det julshopping eller ja, bakisshopping i göteborg som gäller... Godnatt mina godingar!

9 december 2011

För 7 år sedan var vi i Karibien och mamma&jonas gifte sig!
En av dom bästa dagarna i mitt liv, ni är helt underbara ♥ hoppas ni får en toppen dag och en underbar helg i stockholm, älskar er!

Bra avslut denna torsdagkväll!

Badat i över en timma nu, satt verkligen inte fel!
Speciellt nu när det blivit kallt ute så finns det ju inget bättre än att hoppa in i ett varmt bad. Nu ska jag gosa ner i sängen och sätta på sista utkomna avsnittet av gossipgirl. Puss på er fina ni!

Där tog jag helg!

Helt slut i hela kroppen! Kom precis hem från gymmet efter att ha kört spinning+styrka.. både armar och ben skakar just nu. Ja jag är väldigt nöjd efter dessa dagar då jag och Lisi vart på gymmet mån,tis,ons och idag! Är nästan kors i taket på den kände jag. Så nu blir det två dagar ledigt för nu tar jag faktiskt helg! Inga lektioner imorgon så ingen skola för mig inte, istället blir det återhämta sig från världens träningsvärk som jag lär ha imorgon.. Nu ska jag koppla av med familjen i badet, bra avslut denna torsdag!

För ovanlighetens skull..

Kände att det var dags att använda mitt gymkort! Så tar med mig Lisi eller rättare sagt hon tar med mig ner till gymmet för ett pass. På tiden Louise!

Vilket problem!

Ibland önskar jag att mitt hår inte växte så himla snabbt.. Tycker inte det är alls länge sen jag både färgade och klippte mig men det kan man inte tror när man ser den hemska utväxten så i helgen åkte lite blondare toner i håret igen för att dölja den hemska råttfärgade utväxten. Nu känns det bra igen!!

sunday morning!

Pepparkaksbak blev det och hur underbart goda som helst vill jag lova! Eftermiddagen spenderade jag i sporthallen tillsammans med några flickor för att kika möbelcupen. På kvällen var tanken utgång men jag och victoria åkte istället och köpte en stor godispåse och sjönk ner i soffan till twilight&new moon sen skulle eclipse på men då var båda för trötta och där slutade våran kväll! ♥ Nu ska jag hoppa in i bilen för ännu en dag i sporthallen.
lite bilder från fredagens bravader.

2 december 2012

Kvällen kom och vi hoppade på bussen till skövde för att börja pimpla lite vin!
Sedan gjorde vi bogrens,sliver. En helt okej utgång om ni frågar mig.
Nu hade jag gärna legat kvar i sängen några timmar men nä Louise har prickat in vårt traditionella pepparkaksbak hos f&f! Så nu åker tomteluva på ist, puss på er finisar♥
bilder från kvällen kommer seeeeeenare!

RSS 2.0