KonståkningsLördag

Efter dagens nio timmars jobb hamnade jag nerkrypen under täcket nere i soffan och satte på sista gruppen av herrarnas långa program. Hoppas alla förstår att jag alltså pratar om konståknings EM.. haha. Vilka program vi fick se. Plushenkos program var ju out-standing och vilken comeback? Men har aldrig riktigt varit hans fan.. Jag hejade helt klart på Florent Amodio, vilken konståkare. Han tog tillslut bromset och hans glädje i slutet, fick en annan att börja böla..
Och denna konståkningslördag fortsätter. Om någon timma ska jag åka till min vän Victoria och då ska vi bänka oss framför tvn, laga mat och kika damernas långa, närmare bestämt på JOSHI OCH VICKY! Kommer hålla alla tummar jag kan för dom två underbara tjejerna. Ingen förtjänar detta mer än dom. Så dom tränat och slitit för detta, hoppas verkligen de får visa Europa hur BRA dom är!
Hoppas verkligen ni kommer kolla ikväll också, även om ni inte är konståkningsfans.. Så ca 21.15 kommer joshi att köra och  vid 22.15 kommer vi få se vicky kämpa om medaljplats. Herregud, vilka fantastiska tjejer. All lycka till er ikväll!!

Bättre sent än aldrig..

Gårdagens känsla av att alla kom med sina studentmössor och jag insåg att, Louise du har glömt att beställa?..
Så bättre sent än aldrig, nu är MIN studentmössa beställd!

Torsdag 26januari

Vi hade en super trevlig avslutningsmiddag för belgarna tillsammans med ekonomi tvåerna på snickarn innan vi vi satte fart mot skövde och körde en utgång på boggan!
Säger bara, fan vilket studentfirande vår klass kommer bjuda på!

ayia fucking napa shalalalaa

Äntligen bokat och klart.
I sommar drar jag och 5 underbara brudar till lite varmare breddgrader, närmare bestämt ayia napa!
Är helt övertygad om att det kommer bli en sjukt spårad resa, LÄÄÄÄNGTAR REDAN!

Hard working business girls


One year ago

Nu är det exakt ett år sedan man stod där och väntade på att bussen med belgarna skulle komma. Vi var så nervösa och förväntansfulla. Tänk att det har gått ett helt år? Helt otroligt.. Träffade många nya,fina vänner och saknar dom massa faktiskt. Och när vi var i Beligen, vilken resa, ett fint minne för livet. Imorgon ska vi få träffa 94ernas belgare och spendera en heldag med dom och sen även hålla på med vårt UF-företag tillsammans. Kommer nog bli en jätte rolig dag, skönt att inte sitta i skolbänken mellan 8-16 faktiskt ;) haha.

Lördag

Hade en jättetrevlig förfest hos lisen tillsammans med 4 helt underbara tjejer, sjukt snygga också för den delen!
Sedan gjorde vi glädje och vi gick totally bananassss på dansgolvet med några för många glas vin kanske.. Men galet bra drag var det och kvällen var toppen!

fridaynight

Hade en superduper mysig kväll med min idis som började i badet med hög musik och mycket tjöt, börjar bli en standard nu! Sen fick vi lite kvällsbesök av våra goda vänner så vi kröp ner i soffan och kika film hela natten lång, tog som sagt lite tid innan Louise lyckades få ingång allt. Sladdar dit, kopplingar hit och en data, tv, hdmi kablar, ja helt enkelt inte min grej kan man konstatera efter gårdagen eller ja, det har man kanske alltid vetat men ändåååå. Vi kikade iaf tillslut på filmen colombiana, riktigt bra måste jag säga. Nu är det dags att åka till jobbet för mig, ha en fin dag!

20januari

Tog ett svettigt pass på bandet efter skolan, väldigt skönt må jag säga. Sen åkte jag och min vän Victoria in till skövde för lite shopping eller ja, jag skulle göra naglarna och INTE handla något.. Men vi vet ju alltid hur det går;) Fick med mig två toppar med mig hem, träningskläder rättare sagt för ovanlighetens skull haha. Man blir ju lite motvierad till träning när man har nya träningskläder, så är det ju faktiskt? jaja, nog om träning. Nu ska jag äta med familjen och sen blir det fredagsmys med min bästa!
image description

BOOOOKAT!

Det kommer bli grymt, just saying!


Torsdag 19januari

Gjorde ett välbehövligt spinningpass innan jag åkte ner till Bråbacka för att fira våran lilla PALLIS tillsammans med alla brudar. Så himla god mat och efterrätten var to die for!! Vitchokladmouse med hallon.. ja ni förstår att jag smälte? Sen var ju tanken att alla skulle gå ut men tyvärr så bangade jag den ikväll men Paulina, jag lovar att ta igen det snarast:) På tal om det, kommer ihåg det som igår när vi för 2 år sen på skärtorsdagen fick för oss att gå ut, testa vad det var alla längtar till så förbannat mycket.. Efter den kvällen förstod vi, vilken kväll och vilket minne haha. Jag hade en toppen kväll, hoppas nu du får en lika bra, ett STORT GRATTIS på din dag♥
image descriptionimage descriptionimage description

Nu kör vi!

Nu är det dags för träning igen, gruppstyrka+zumba. Direkt efter skolan drog vi ett pass på gymmet(jag&Lisi) och jag körde 3km löpning och 2,5km pw.. Så detta blir andra vändan för dagen, hejaheja!!
image description

16januari

Lite vårinspirerade kläder kände jag behövdes nu i vinterrusket så det åkte med mig hem igår. Igårkväll när jag kom hem från isrevyträningen kröp jag ner och kikade första avsnittet av oth säsong 9, åh så bra det va. Jobbigt att man ska behöva vänta en hel vecka på nästa bara. Men ikväll släpps nya ggavsnittet så det känns ju ändå väldigt väldigt bra. Nu ska träningskläderna på, så ska jag och Lisi ner till gymmet för att försöka hålla i lika bra som förra veckan..

saturday night

På lördagmorgon satte jag fart mot Lidköping där jag spenderade hela dagen i ishallen som domare i en konståkningstävling. Gick riktigt bra men genomfrusen var jag när jag hoppade in i bilen sen. När jag kom hem var det nästan bara att vända och åka in till skövde för lite glädjehäng med några tjejer och där blev vi sedan kvar hela kvällen med mycket dans och härligt folk. Sen skulle några filurer ha med oss på efterfest men hann inte mer än in och vända innan vår skjuts kom.. konstigt när det tog 1,5 timma att ta oss från stan till kvantum.. Helt okryddat faktiskt!
Så jag slocknade hyfsat gött i sängen vid sisådär halv 5. Och som alltid prickar jag in en vända till götet sådär dagen efter så upp tidigt var det för att hoppa på tåget med Marie. Mycket trevligt hade vi och självklart blev det några fina plagg inhandlat. Nu, isrevyträning!

Är inte fredag den 13 för inget..

Började dagen med en sovmorgon och sen väntades bara en lektion i skolan innan jag och lisi pallrade oss iväg till gymmet idag igen. Varje dag denna vecka, keep up the good work girls! Sen var det dags för jobb några timmar innan jag,oliven,ronja och idis satte fart mot skövde och biopremiären av Hamilton. Vilken sjukt bra film och vilken sjukt galen kväll det blev, hur kan den inte bli det med 4 blondiner i farten haha... Asså skrattar bara jag tänker på det. Fail efter fail gjorde vi och jag knäckte den första med att glömma biobiljetten hemma, inte nog med det nä då kommer vi in till bion och frågar lite snällt ursäkta får jag bara gå förbi och det blev ett suckande.. jaja sur gubbar tänkte vi, prashlar upp med godispåsen tills vi inser att fan filmen har ju börjat? Var ju inte 21.15 utan 21.00 då. Jag och Ida börjar hosta ikapp med varandra. Väl ut från bion och in i bilen, tjejer vi glömde ta kort i bion till bloggen. Vi tar genast fram kameran och posar bäst vi kan. Stannar vi stoppljusen och en polisbil kör upp brevid Ronja börjar vinka och inser juste det är inte tonade rutor.. Och tror ni inte han var snygg som satan? Klart han va. Och min alldeles egna Jalle knäcker - Ronja var har du köpt dina nya ridkläderr då, R- på ridsport i Skövde, Ida- Jahaa, ligger det i Skara.. HAHAHA. Ja jag tycker om er tjejer väldigt mycket

One tree hill is back


Dags att sätta igång att nöta lite oth igen. Igår släpps det första avsnittet på säsong 9! Som jag längtat.. Tänkte se de sista avsnitten av säsong 8 först så jag kommer in i det lite. Så nu åker avsnitt 11 säsong 8 på,men blir bara ett avsnitt för sen väntas ett spinning+styrkepass på gymmet, kan bli en solning på det också.. puss mina fina!

Wednesday

Slutade med att det inte blev någon utgång för min del.. Istället drog lisi med mig till gymmet för pass nummer 2 för dagen och denna gången var det zumba med Erika på schemat! Grymt bra pass. Så imorse vaknade jag upp med träningsvärk istället för bakfylla, kändes ju ändå rätt bra? Träningsledigdag var tanken men hepp Lisi skulle ju självklart träna och då kan ju inte jag vara sämre än det. Så körde 40min cross sen löpning/pw 25min innan jag sen sjönk ner i badet med musik och massage på högsta nivå, det kallar jag kvalitetstid.

150 dagars!

Började dagen med en sovmorgon innan skolan drog igång, skönt att börja lite lugnt kände jag! Sen väntades bara två lektioner innan dagen var slut. Då drog jag och Lisi till gymmet och satan vad bra vi körde. Blev löpning/pw 6km, styrka på det och avslutade med cross 15 min. Kan ju bara säga såhär, att jag har sån träningsvärk att jag nu överväger att stanna hemma från 150 dagars!! Då förstår ni nog hur jag mår.. haha. Nä inte bara det, inte på parthumör överhuvudtaget.. Herregud, vad händer Louise? Låter inte som den vanliga partypinglan du brukar vara!
lite sådär halvtaskig bild tagen imorse

Måndag 9 januari

Söndagen kom och då är det alltid lika skönt att ligga och dra i sängen. Nu har vi ju iförsig haft lov men även detta jullovet börjar lida mot sitt slut:( Tog mig bort till sporthallen för lite handbollskik och catching up med ida. Helt otroligt hur mycket vi har att säga varandra efter bara några timmar utan varandra.. Sen väntades första isrevyträningen, 3 timmar. Imed att jag är så tränad och så gick det ju finemang, jojooo. Nä fy vad otränad man kände sig, körde några varv runt isen och pulsen slog i 180 haha och träningsvärk idag, riktigt illa. Så imorse pallrade jag och lisi oss iväg till gymmet och nu ska jag fortsätta med detta utan massa avbrott med sjukdommar har jag tänkt! Dags att hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen, för imorgon är det 10 januari vilket betyder att min sista termin i skolan drar igång och ett grymt sista halvår väntas!
Såhär ser mitt vårschema ut, jag klagar inte!

Morning glory

Vaknade upp med min underbaring vid min sida och satte på troja&tjötade om gårdagen. Konstigt nog så var jag pigg som bare den så jag gav mig ut på en promenad i det soliga vintervädret och tog en solning på det, mycket skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen!

what a night!

Jag och några tjejer åkte in för att sätta oss på glädje och ta ett glas vitt, det var ju ändå torsdag.. Men sen tog partyhumöret fart och vi dansade loss hela kvällen. Glädje var toppen, folket lika så och kvällen var helt enkelt riktigt bra. Kvällen tog inte slut där utan jag,min bästa och så fick vi med oss freddy hem gosade ner oss med massviss med godis och hockeyn åkte på. Vilken match det va! Var ju till och med så en annan fick glädjetårar i slutet!

Lov vare ja

Äntligen, efter sisådär 5,5 timmas arbete med min svenska inlämning är jag KLAR! Ville bara poängtera på lovet suttit med skolarbete i 5,5 timma det är bra tycker..Nu förtjänar jag det dära vg i svenska b, får väl hoppas min lärare tycker det också. Under tiden jag skrev passade jag på att ladda ner filmen Troja. Tänkte att den kunde vara lite passande som slut efter allt skrivande om den grekiska litteraturen haha! Nä blev kanske mest sugen på att kolla på Orlando Bloom och Brad Pitt tror jag...

Onsdagkväll


Haft en mysig kväll med mina saknade tjejer+idisss. Kikade på film och självklart en massa tjöt, när det gäller oss fyra gäller det att ha sett filmen innan för annars finns det ingen chans i världen att man hinner med.
Nu ska jag ta min hostmedicin och sen krypa ner i sängen. Godnatt vänner♥

2012

Firade in det nya året på bästa sättet med mina nära och kära!
Började skåla hemma hos mig med ida&sofia i badet innan vi började fixa oss inför tjejmiddag hos Evelina. Maten var super och sällskapet lika så. Klockan gick och vi åkte vidare till Mårten&Julia. Blev ett riktigt skålande vid 12 slaget och mycket dansande och sjungande. En toppen nyår för min del, hoppas ni hade en lika bra! Gott nytt år på er mina vänner♥

RSS 2.0