"Kärlek vid första ögonkastet"

Har precis kommit hem från en lång dag som mestadels har bestått av att åka bil. Åkte redan vid 7 i morse för att hämta denna lilla skapelse i Tomelilla, ligger några mil ifrån ystad. Väl framme föll jag som pladask för honom, min lilla Gucci.
Nu är vi hemma och han har precis somnat här brevid mig, kan inte sluta kolla på min ögonsten!

Dear John

Hur kan jag ha missat denna underbara film?
Ligger här nerstoppad i soffan och torkar fortfarande tårarna.. Ingen höjdare direkt när man redan sen innan är helt igenkorkad av förkyldning. Ja, gått och blivit sjuk IGEN. Vet inte när detta ska sluta eller när jag ska få ett bra imunförsvar...

Cheers to the freaking weekend

Efter jobbet körde jag och idis bakishäng i jacuzzin, musik i högtalarna, gick igenom gårdagen och hade vanligt idiloistalk.
Sedan brummade vi in till skövde för en liten shoppingrunda, kan sammanfattas med ett ord: KAOS..Två yra höns omkringspringade in och ut i affärer, provade kläder till sista minuten i 6 innan vi parkerade bilen på maxiparkeringen, började byta om, sminka oss, spelade musik och skrattade åt att vi är som vi är ungefär..
Tillslut hamnade vi iallafall, I TID (vill jag bara pointera) i Skultorp för att fira våra tvins Maya och Felicia!
Där bjöds på super god mat, härligt folk och en grym förfest innan vi gjorde stan, glädje&pitchers.
STORT GRATTIS och tack för igår allihopa♥

Drinks up mates, yoho!

50dagars och pirattema!
Såklart åkte pirathatten på och vi kastade loss...rakt in i dimman..
Brutalt spårad kväll och fy satan vad kul jag hade!
MATES, TAGGA 30 DAGARS!!

"New York, On the floor"

Min syster lyckades filmade mitt favoritnummer "New York, On the floor", dock inte hela utan bara sista delen av numret.
.
Även förfinalen "Paris, show me how to burlesque" fick hon på film dock bara sista delen där också.
Efter 2 minuter är hjulet slut och sista dansen kommer:)
HÄR har ni en länk till när killarna i sista föreställningen skrällade till med deras egen gjorde nummer, hahaha helt underbart.
Vill ju bara göra allt IGEN!

Everything has an end..

Det vi lagt ner så många timmar, svett och tårar på är nu helt plötsligt över. Vippps sa det så var hela helgen förbi och alla 7 föreställningar. Men vilken upplevelse och känsla det är, går inte ens att beskriva, det är en sån glädje. Men när finalen väl var slut och vi skulle tacka kom en tår eller två, känslan av att det helt plötsligt är slut uschuschusch. Sen väckte det även många andra känslor när man efter showen samlades uppe på loftet för att tacka alla som medverkat i showen.. då fick jag upp bilder av när jag för två år sen efter showen bestämt mig för att sluta med konståkning, tänk att det var hela två år sen.. Jag är iaf väldigt glad att jag tillslut valde att vara med i år, för shit vilket minne årets isshow gett!
.
Även ett stort TACK till alla er som gett så fina blommor och helt underbara kommenterar under hela helgen, blir så rörd när både nära&kära men även folk man inte känner kommer fram och säger så underbara saker:)

Grymt häng med skönt gäng

Galet taggade efter lördagens shower,korkade vi upp med gänget hemma hos Krille och försökte ta igen timmarna vi låg bakom innan vi sen brummade in mot skövde och pitchers.
Denna kvällen kan sammanfattas med två ord: Brutalt galen!
Vi gick crazy på dansgolvet, körde isrevymoves, drack allt för mycket gottigott, allsång i bilen hem, innan vi tillslut slutade upp 4 st i min stackars 120 säng..... No comments...

Make up made by Kristine Gustavsson

Under lördagens och söndagens shower
hade jag turen och fick jag hjälp av Kristine med sminkningen.
Är nämligen hon som ska sminka mig till balen (GLAD TJEJ!!)
så hon passade på att öva lite nu innan.
Tänkte därför bjussa på hur det blev men insåg snabbt att korten jag tagit var såååådär bra då, men det är tanken som räknas känner jag.

Isrevyhuliganer

Övertaggade på PREMIÄREN, tog vi ett strög genom tibrostad och satte upp affisher både högt och lågt..

Så nu vet ni vilka som är skyldiga till detta heheeeee.. Helt spårat.


Pensionärsföreställning

Första pensionärsföreställningen är nu avklarad!
Vi har två såna föreställningar då det är för de lite äldre som inte orkar se en hel show och så är det inte lika högt ljud osv.
Gick riktigt bra, galet vad kul det är.
Nu ska jag iväg till mormor som ska rätta till ena kjolen i ett nummer.
Ha en fin kväll!

Genrep

Går inte beskriva denna känslan i ord alltså.
Genrepet är gjort, allt börjar falla på plats, nu börjar jag äntligen få de dära riktiga isrevykänslorna, nu fattas bara NI, en galen, skrikande publik.
Bara två dagar kvar till PREMIÄR!!

Kvalitetstid


Tuesday. 10 april.
Lovet är över, för det blev ju sååå mycket till lov för min del.
Faktiskt längtat efter att skolan skulle dra igång igen för det betyder att min
bästis äntligen kommer hem ifrån Danmark.
Det är jobbigt när sin andra halva är borta och det slår aldrig fel att det är just DÅ man behöver henne som mest.
Som ni förstår hade vi en del att ta igen.. Så vi åkte till yster och myste!

You're amazing

.
Min lille gurra på 10 bast har varje minut han fått över stått framför tvn här hemma och övat
och övat. Vaknat på mornarna(på min sovmorgon vill jag bara poientera) av att han nästan spelat högre än någon i familjen och övat alla danssteg. Och på isen förut fick jag ett samtal från bror min då han var överglad och sa vet du vad louise, Danny har svarat på min video... OMG...LITE BALLT?... MIN LILLEBROR då... Du är världens bästa!
.
Jag är bara lite avis, bara LITE!!

It is what it is

Stoppar in denna godingen i öronen på repeat tills jag somnar, vilket inte kommer ta många sekunder.. Godnatt vänner ♥

Life goes on..

Jag och min vackra proppen från gårdagen.
.
Fick en helgalen kväll igår minst sagt.
Åkte in till Lisen för att korka upp vinaren med några brudar.
Sedan var det vidare till glädje och 20års-firande med mat och god dryck för Sofia,Kristine och Lisen, GRATTIS tjejer och tusen tack för igår!♥
Men kvällen slutade inte där utan vi va ett gäng som tog oss tillbaka till tibban och gjorde jukebox.
Lagom runda under fötterna gick vi crazy på dansgolvet och hade allmänt skitkul.
.
Idag är det inte lika roligt, fy fan rent ut sagt. Var inte människa när jag skulle till isen förut, ja kul dagen efter pass 11-21.30 va? Kill me.. Nu har vi iaf lunch och med det tar jag en powernap.

Skärtorsdag

(Förra årets skärtorsdag)
.
Skärtorsdagen är här och då vet vi alla vad som väntas.. en feting najs utgång! Förra året hade vi förpärlan utomhus, hade solnedgång och hejbrakande kul utgång efter det.. Året innan det, alltså två år sen, skulle Pallis&Lois försöka vara lite coola och bli 18 sådär för en kväll, testa på det där krogenlivet som alla sa va SÅÅÅ bra. Och från den utgången.. jisses vad jag längtade efter att bli 18, 16 vafan vad det för en ålder, FML ungefär så kändes det då. Men dom två åren gick hyffsat fort ändå. Men åter till att det är skärtorsdag va? Jooo, vid detta laget borde jag egentligen sitta och skåla med mina vänner, köra pyramiden och allt där till, ha allmänt sådär skit kul på en förfest men nä istället ska jag nu krypa ner och se säsongsfinalen, eller det allra sista oth avsnittet någonsin:( RIP... tror dock jag glömde tillägga och självaste ERIC SAADE ska till boggan ikväll och breaka loss på dansgolvet............. VA?? Vad fan gör jag hemma!! Jo jag ska va duktig och jobba imorgon bitti kl6 närmare bestämt och sen sätter all isrevyträning sina spår..

I've missed you

Upper East Side, Gossip girl, CHUCK BASS, Blair Waldorf and all the drama..
Uppehållet är slut och jag väntar på att avsnitt 18 ska vara nedladdat och klart vilken sekund som helst, can't wait!
Perfekt att krypa ner till nu, när både fötter och kropp värker från all isrevyträning..
Damn it man, you're hot!

Den har anlänt!


Min, MIN STUDENTMÖSSA HAR KOMMIT!
Överlycklig tjej som är hyffsat taggad på studenten nu...

Påsklov!

Ett efterlängtat lov är nu här.. Verkligen behövligt nu! Inte hunnit mycket annat än träning och skola nu på dagarna så bloggen och massa annat har kommit lite åt sidan.. Bilderna ovan är från i lördags då jag, Idis och amanda hade en riktigt mysigkväll med chokladdoppad frukt och såklart lite godis där på hörnet framför konståknings vm, damernas långa rättare sagt. Vi höll alla tummar och tår vi kunde för vicky och visst åkte hon HUR BRA som helst, så fin på isen är hon men 0.66 poäng ifrån en tionde plats är ju förargligt!


RSS 2.0